FAQ

Wat is InterieurVergelijken.nl?
InterieurVergelijken.nl biedt een overzicht van verschillende interieur aanbieders in Nederland. Het unieke aan InterieurVergelijken.nl is dat je bij ons verschillende onlineaanbieders van meubels kan vergelijken. Het voordeel hiervan is is dat je niet verschillende websites hoeft te bezoeken maar in één oogopslag kan zien waar je welke producten het beste kan bestellen. Tevens blijf je bij ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van interieur.

Kan ik bij InterieurVergelijken.nl producten kopen?
Je kunt geen producten kopen bij InterieurVergelijken.nl. Wij voorzien in informatie betreffende online aanbieders van woon producten. Vanuit InterieurVergelijken.nl ga je vervolgens naar de website van de aanbieder van het product. Hier kun je het product daadwerkelijk bestellen.

Hoe vind ik producten op interieurvergelijken?
De producten zijn ingedeeld in drie categorieën: meubels, woonaccesoires en buiten. Bij meubels vind je alle meubels voor in het huis, meubels is onderverdeeld in verschillende sub-categorieën zoals banken en bedden. In de categorie woonaccesoires vind je alles op het gebied van accessoires, zoals verlichting en decoratie. In de categorie buiten vind je een overzicht van meubels en accessoires voor buiten het huis. Daarnaast bied InterieurVergelijken.nl de mogelijkheid om te zoeken op basis van merk. Onder merken vind je de meest populaire merken op het gebied van wonen.

Hoe werkt het?
InterieurVergelijken.nl is een onafhankelijke verzamelsite van interieur aanbieders in Nederland.

Wie zijn de aanbieders bij InterieurVergelijken.nl?
InterieurVergelijken.nl streeft een zo compleet en divers mogelijk product aanbod na. Dit betekent dat we samenwerken met meerdere aanbieders. Voor een overzicht van alle aanbieders zie (link) pagina.

Van wie krijg ik het bestelde product?
Het bestelde product wordt besteld bij een aanbieder (webshop) en zal geleverd worden door deze aanbieder. InterieurVergelijken.nl fungeert enkel als informatievoorziening zodat je de woonproducten van verschillende aanbieders kan vergelijken.

Waar kan ik een vraag stellen die hier niet tussen staat?
Middels het contactformulier kun je contact opnemen voor alle vragen die niet in de FAQ staan, maar toch nog onduidelijk zijn.