Kapstokken

Kapstok Beers Naturel
- super stoer design- uniek, elke kapstok is iets anders- voorzien van 5 kapstokhaken- van massief vurenhoutDeze opvallende kapstok Beers is gemaakt van een doorgezagen tak van vurenhout met een blank gelakte afwerking. Het leuke is dat deze kapstok een natuurproduct is dus altijd uniek in vorm en afwerking. De kapstok heeft 5 stalen dubbele haken, zo kun je dus bovenaan als onderaan jassen hangen.Goed om te weten:Kapstok Beers heeft een hoogte van 21 cm, een breedte van 100 cm en een diepte van 10 cm. Door de bescheiden diepte kun je deze kapstok ook ophangen in smalle of kleinere ruimtes.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 79,95
Woonexpress
Wandkapstok Redding I
Dimensies: Breedte: 80cmHoogte: 13cmDiepte: 2cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Voss producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,99
Voss
Wandhaken Falcao I
Dimensies: Breedte: 40cmHoogte: 11,5cmDiepte: 6cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere loftscape producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 44,99
Loftscape
Wandkapstok Bloxom
Dimensies: Breedte: 61 cmHoogte: 21 cmDiepte: 10 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Red Living producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 59,99
Red Living
Kapstok Love Wit
* afmeting (hxbxd): 31x62x7 cm* in diverse kleuren leverbaar* leuk voor de kinderkamer* in diverse afmetingen leverbaar
Rating: 0 (0 reviews)
€ 5,00
Woonexpress
Kapstok Marle Zwart
- super stoer design- met handige plank voor accessoires- voorzien van 5 kapstokhakenDeze stoere kapstok Marle heeft een robuuste uitstraling en door het zwart metalen frame een extra industriële touch. Dat maakt dat deze kapstok in elke hal of gang past. De kapstok heeft 5 haken waar je lekker veel jassen aan kwijt kunt en aan de voorzijde zit een stang voor kledinghangers. De geoliede eiken lattenplank geeft de kapstok een extra stoere look! Op deze plank heb je heel veel ruimte voor al je losse spullen zoals mutsen, handschoenen enz. Ook leuk om mandjes of dozen op te zetten.Goed om te weten:Kapstok Marle heeft een hoogte van 26 cm, een breedte van 72 cm en een diepte van 34 cm. Het frame is gemaakt van metaal in de kleur Blacksmith, een stoere zwarte kleur. Kledinghanger Sneek kun je perfect combineren met deze kapstok.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 179,00
Woonexpress
Kapstok Beers Naturel
- super stoer design- uniek, elke kapstok is iets anders- voorzien van 3 kapstokhaken- van massief vurenhoutDeze opvallende kapstok Beers is gemaakt van een doorgezagen tak van vurenhout met een blank gelakte afwerking. Het leuke is dat deze kapstok een natuurproduct is dus altijd uniek in vorm en afwerking. De kapstok heeft 3 stalen dubbele haken, zo kun je bovenaan als onderaan jassen hangen.Goed om te weten:Kapstok Beers heeft een hoogte van 21 cm, een breedte van 61 cm en een diepte van 10 cm. Door de bescheiden diepte kun je deze kapstok ook ophangen in smalle of kleinere ruimtes.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 64,95
Woonexpress
Kapstok Devalk Wit
* 60x22x15cm wit* hout 4haken
Rating: 0 (0 reviews)
€ 8,95
Woonexpress
Kapstok Smooth Grijs
- moderne en strakke look- gemaakt van sterk staal- extra opbergruimte door bovenste deelDeze mooie kapstok Smooth heeft een heerlijke frisse moderne uitstraling maar door het metalen frame heeft hij ook een industriële touch. Dat maakt dat deze kapstok in elke hal of gang past. De kapstok heeft een brede roede waar je veel kledinghangers aan kunt hangen. Ook heeft de kapstok een extra plank, ideaal dus voor al je losse spullen zoals mutsen en handschoenen.Goed om te weten:Kapstok Smooth heeft een hoogte van 23 cm, een breedte van 80 cm en een diepte van 33,5 cm. Gemaakt van sterk staal en is afgewerkt met nikkel epoxy poeder.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 94,95
Woonexpress
Kapstok Bergum Zilver
- moderne en strakke look- met 5 kapstokhaken- extra opbergruimte door bovenste deelDeze mooie kapstok Bergum heeft een heerlijke frisse moderne uitstraling maar door het metalen frame heeft hij ook een industriële touch. Dat maakt dat deze kapstok in elke hal of gang past. De kapstok heeft 5 haken waar je lekker veel jassen aan kwijt kunt. Ook heeft de kapstok een extra plank, ideaal dus voor al je losse spullen zoals mutsen, handschoenen enz.Goed om te weten:Kapstok Bergum heeft een hoogte van 29 cm, een breedte van 79 cm en een diepte van 23 cm. Gemaakt van metaal in de kleur nikkel, een stoere grijs/zilveren kleur.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,95
Woonexpress
Kapstok Rex 1 Zilver
* afmeting (hxbxd): H10xB60xD11,5 cm* aantal haken: 7
Rating: 0 (0 reviews)
€ 54,95
Woonexpress
Kapstok Franeker Naturel
- stoere en industriele uitstraling- voorzien van 5 haken- gemaakt van massief eikenOntwerp:Deze design wandkapstok Franeker heeft een fris en modern design. Een prachtige combinatie van massief eikenhout en staal! Aan de 5 haken kun je veel jassen kwijt en achter de stalen plaat zit een rails verstopt waar je gemakkelijk een aantal kledinghangers aan kwijt kunt.Goed om te weten:Kapstok Franeker is gemaakt van eikenhout en de details zijn van staal in de kleur Blacksmith: het zwarte staal is blank gelakt. De kapstok heeft een breedte van 75 cm, een hoogte van 15 cm en een diepte van 16 cm. De kapstok wordt geleverd inclusief montagemateriaal. Kledinghanger Sneek kun je perfect combineren met deze kapstok.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 149,00
Woonexpress
Kapstok Barrum Bruin
- super stoer design- met handige plank voor accessoires- voorzien van 5 kapstokhakenDeze stoere kapstok Barrum heeft een robuuste uitstraling en door het metalen frame een extra industriële touch. Dat maakt dat deze kapstok in elke hal of gang past. De kapstok heeft 5 haken waar je lekker veel jassen aan kwijt kunt. Aan de achterkant en bovenop zit een smoked oil houten plank, extra stoer! Op de bovenste plank heb je heel veel ruimte voor al je losse spullen zoals mutsen, handschoenen enz.Goed om te weten:Kapstok Barrum heeft een hoogte van 23,5 cm, een breedte van 69 cm en een diepte van 27 cm. Het frame is gemaakt van metaal in de kleur Blacksmith, een stoere zwarte kleur.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 159,00
Woonexpress
Kapstok Bergum Zwart
- moderne en strakke look- met 5 kapstokhaken- extra opbergruimte door bovenste deelDeze mooie kapstok Bergum heeft een heerlijke frisse moderne uitstraling maar door het metalen frame heeft hij toch een industriële touch. Dat maakt dat deze kapstok in elke hal of gang past. De kapstok heeft 5 haken waar je lekker veel jassen aan kwijt kunt. Ook heeft de kapstok een extra plank, ideaal dus voor al je losse spullen zoals mutsen, handschoenen enz.Goed om te weten:Kapstok Bergum heeft een hoogte van 29 cm, een breedte van 79 cm en een diepte van 23 cm. Gemaakt van metaal in de kleur Blacksmith, een stoere zwarte kleur.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,95
Woonexpress
Kapstok Schijndel Grijs
- moderne en tijdloze uitstraling- voorzien van 5 dubbele haken- gemaakt van massief eikenOntwerp:Deze wandkapstok Schijndel heeft een fris en modern design. De kapstok heeft 5 dubbele haken waaraan je heel veel jassen, vesten en sjaals kwijt kunt. De grijze kleur past in elke interieurstijl en door zijn bescheiden afmeting kun je voor deze kapstok altijd een goed plekje vinden.Goed om te weten:Kapstok Schijndel is gemaakt van MDF en de haken zijn van RVS. De kapstok heeft een breedte van 75 cm, een hoogte van 15 cm en een diepte van 16 cm. De kapstok wordt geleverd inclusief montagemateriaal. Kledinghanger Sneek kun je perfect combineren met deze kapstok.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 169,00
Woonexpress
Kapstok Susteren Grijs
- strakke en moderne uitstraling- voorzien van 6 dubbele haken- gemaakt van geborsteld staalOntwerp:Deze hippe kapstok Susteren is een aanwinst voor je hal of bijkeuken. De strakke belijning en het prachtige staal maken deze kapstok tot een opvallende eyecather. De kapstok heeft een dubbele rij haken dus altijd voldoende plaats voor al je jassen, vesten enz. Doordat de kapstok ondiep is, is deze ook zeer geschikt voor smalle ruimtes.Goed om te weten:Kapstok Susteren is gemaakt van geborsteld staal. De kapstok heeft een breedte van 67 cm, een hoogte van 35 cm en een diepte van 10 cm.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 179,00
Woonexpress
Kapstok Lemmer Bruin
- stoer meets modern- 7 RVS kapstokhaken- gemaakt van massief houtKapstok Lemmer is een prachtig vormgegeven wandkapstok. Op een boomplak van massief acaciahout zijn zeven ronde haken van RVS geplaatst. De kapstok heeft een fijne nerf en diverse noesten. De prachtige natuurlijke look van het hout gecombineerd met de strakke haken maken van deze kapstok een echte eyecather.Goed om te weten:Lemmer heeft een lengte van 75 cm en een hoogte van 15 cm. De plank van massief hout heeft een dikte van 28 mm. De kapstok wordt geleverd exclusief montagemateriaal.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 139,00
Woonexpress
Kapstok Kollum Bruin
- gemaakt van massief hout - 6 dubbele kapstokhakenKapstok Kollum is een prachtig vormgegeven wandkapstok. Op een boomplak van massief acaciahout zijn zes zwart geschuurde haken van RVS geplaatst. Deze gelaste haken zijn dubbel. Daardoor is deze kapstok geschikt voor het hele gezin. Bovenaan de jassen van de volwassenen en onderaan kun de kinderen hun jassen ophangen. Goed om te weten:Kollum heeft een hoogte van 100 cm en een breedte van 45 cm. De plank van massief hout heeft een dikte van 28 mm. De kapstok wordt geleverd exclusief montagemateriaal.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 189,00
Woonexpress
Kapstok Stroet Zilver
- moderne en strakke uitstraling- voorzien van 10 haken- gemaakt van RVSOntwerp:Deze moderne kapstok STROET is een aanwinst voor je hal of bijkeuken. De strakke belijning en het prachtige roestvrij staal maken deze kapstok tot een opvallende eyecather. De kapstok heeft een dubbele rij haken dus altijd voldoende plaats voor al je jassen, vesten enz. Doordat de kapstok ondiep is, is deze ook zeer geschikt voor smalle ruimtes.Goed om te weten:Kapstok STROET is gemaakt van RVS en en is in 1 geheel gelast. Voordeel is hiervan dat de kapstok heel sterk is en goed belast kan worden. De kapstok heeft een breedte van 90 cm, een hoogte van 36 cm en een diepte van 10 cm. De kapstok wordt geleverd exclusief montagemateriaal.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 179,00
Woonexpress
Kapstok Driesum Bruin
- prachtige industriele vormgeving- voorzien van een roede en extra plank- gemaakt van massief hout en RVSDeze prachtige industriele kapstok Driesum is een echte aanwinst. De kapstok bestaat uit een RVS frame wat heel fraai is gelast en afgewerkt in een zwarte kleur. Daarnaast heeft de kapstok bovenop een plank van massief acasia hout, perfect voor het opbergen van bijvoorbeeld hoeden, handschoenen en sjaals.Goed om te weten:Driessum heeft een breedte van 100 cm, een hoogte van 20 cm en een diepte van 34 cm. De kapstok wordt geleverd exclusief montagemateriaal.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 199,00
Woonexpress
Kapstok Strijen Zilver
* afmeting (hxbxd): 10x80x5 cm* aantal haken: 9* ook verkrijgbaar met 7 haken
Rating: 0 (0 reviews)
€ 149,00
Woonexpress
Kapstok Stroet Zilver
- stoere en industriele uitstraling- voorzien van 12 haken- gemaakt van RVSOntwerp:Deze stoere kapstok STROET is een aanwinst voor je hal of bijkeuken. De hippe donkere kleur, de strakke belijning en het prachtige roestvrij staal maken deze kapstok tot een opvallende eyecather. De kapstok heeft een dubbele rij haken dus altijd voldoende plaats voor al je jassen, vesten enz. Doordat de kapstok ondiep is, is deze ook zeer geschikt voor smalle ruimtes.Goed om te weten:Kapstok STROET is gemaakt van RVS en en is in 1 geheel gelast. Voordeel is hiervan dat de kapstok heel sterk is en goed belast kan worden. De kapstok heeft een breedte van 100 cm, een hoogte van 30 cm en een diepte van 10 cm. De kapstok wordt geleverd exclusief montagemateriaal.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 179,00
Woonexpress
Kapstok Borger Wit
Ontwerp:Dankzij kapstok BORGER zal jouw hal altijd netjes opgeruimd zijn. Met de 5 haken en de stang onder de hoedenplank heb je voldoende ruimte voor het ophangen van jassen en vesten. Bovenaan vind je een hoedenplank. Handig als je hoeden of petten draagt maar ook ideaal om je tas op te zetten, een regenpak op te leggen of zet er een leuke box op voor het opbergen van je handschoenen. Onderaan vind je een schoenenrek met twee legplanken. . Goed om te weten:Kapstok BORGER kun je eenvoudig aan de wand bevestigen. Het wit gelakte hout van de kapstok is gecombineerd met metaal en past in diverse interieurstijlen. De kapstok heeft een hoogte van 170 cm, een breedte van 80 cm en een diepte van 30 cm.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,95
Woonexpress
Haak Sophie Blauw
Ontwerp:Haak SOPHIE heeft een lieflijke uitstraling. Dat komt door de vierkante print met vooral zachte kleuren met bloemenmotief. De haak is gemaakt van metaal en heeft een witte knop van keramiek.Gebruik:Gebruik deze haak waar jij wilt. Leuk als kapstok in de hal of om je sleutels aan te hangen. Of in de keuken voor het ophangen van een theedoek of keukenschort. Ook leuk voor in de slaap-, kinder- of tienerkamer voor het ophangen van kleding of bijvoorbeeld een ochtendjas. Je kunt er ook een aantal naast elkaar hangen.Ook verkrijgbaar:Deze haak is verkrijgbaar met verschillende prints. Er zijn nog meer artikelen verkrijgbaar uit de serie SOPHIE. Leuk om te combineren want al deze spullen zijn in dezelfde stijl ontworpen.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 3,95
Woonexpress
Haak Wirdum Grijs
* afmeting (hxbxd): 21x13x7 cm* in diverse kleuren
Rating: 0 (0 reviews)
€ 9,95
Woonexpress
Haak Wilp Wit
* afmeting (hxbxd): 12.5x6.8x9 cm* in diverse kleuren
Rating: 0 (0 reviews)
€ 7,95
Woonexpress
Haak Wilp Groen
* afmeting (hxbxd): 12.5x6.8x9 cm* in diverse kleuren
Rating: 0 (0 reviews)
€ 7,95
Woonexpress
Kapstok Lutten Wit
Ontwerp:Deze mooie kapstok LUTTEN past helemaal in de landelijke woonstijl. De kapstok heeft 5 stevige haken waar je al je jassen, sjaals en vesten aan kunt ophangen. Bovenop de kapstok kun je ook nog spullen kwijt of zet er wat mooie woonaccessoires op. De kapstok heeft een elegante afwerking en door de basic kleur past deze kapstok in iedere hal of bijkeuken.Goed om te weten:Kapstok LUTTEN is gemaakt van massief hout, afgelakt in een witte kleur. De kapstok heeft een breedte van 70 cm en een hoogte en diepte van 25 cm.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 59,95
Woonexpress
Kapstok Bussum Wit
Ontwerp:Deze witte kapstok Bussum past helemaal in de Scandinavische woonstijl. De kapstok heeft 4 dubbele haken waar je al je jassen, sjaals en vesten aan kunt ophangen. Boven deze haken vind je 3 handige kleine lades voor kleine spullen in op te bergen. Bovenop de kapstok kun je ook nog spullen kwijt of zet er wat mooie woonaccessoires op. De kapstok heeft een elegante afwerking en door de witte kleur past deze kapstok in iedere hal of bijkeuken.Goed om te weten:Kapstok Bussum is gemaakt van mdf, afgelakt in een witte kleur. De kapstok heeft een breedte van 80 cm, een hoogte van 28 cm en een diepte van 18 cm.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,95
Woonexpress
Kapstok Sabana Zilver
- luxe RVS afwerking- uitstraling past in alle interieurs- heel veel opbergmogelijkhedenOntwerp:Dankzij kapstok Sabana zal jouw hal altijd netjes opgeruimd zijn. Met de 5 haken en de stang onder de hoedenplank heb je voldoende ruimte voor het ophangen van jassen en vesten. Bovenaan vind je een hoedenplank. Handig als je hoeden of petten draagt maar ook ideaal om je tas op te zetten, een regenpak op te leggen of zet er een leuke box op voor het opbergen van je handschoenen. Tenslotte vind je onderaan ook nog een schoenenrek dus met recht een zeer complete kapstok.Goed om te weten:Kapstok Sabana kun je eenvoudig aan de wand bevestigen. De luxe RVS afwerking staat perfect in elke interieurstijl. De kapstok heeft een hoogte van 196 cm, een breedte van 80 cm en een diepte van 33 cm. De hoedenplank is van veiligheidsglas.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 179,00
Woonexpress
Kapstok Dex 9 Zilver
* afmeting (hxbxd): 4x87x12 cm* aantal haken: 9* ook verkrijgbaar met 7 haken* ook verkrijgbaar met 5 haken
Rating: 0 (0 reviews)
€ 64,95
Woonexpress
Kapstok Casa Wit
- prachtig uitgevoerd in melkglas- 7 haken waarvan 1 speciaal voor kinderen- van veiligheidsglasKapstok Casa is een perfecte combinatie van tijdloos glas gecombineerd met metalen details. Deze moderne wandkapstok is voorzien van 7 haken waarvan één wat lager is speciaal voor de kinderen. Daarnaast kun je in het middenstuk ook nog kledinghangers kwijt, perfect voor je nette jassen op te hangen. Op de kleine legplank kun je fijn spullen op kwijt zoals sjaals, mutsen enz.Goed om te weten:Kapstok Casa is gemaakt van veiligheidglas en de legplank van veiligheidsglas. De kapstok heeft een hoogte van 190 cm, een breedte van 70 cm en een diepte van 34 cm.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 179,00
Woonexpress
Paraplubak Nic Zilver
Ontwerp:Deze mooie paraplubak Nic heeft een strak ontwerp en biedt de oplossing voor alle rondslingerende paraplu's. Deze moderne paraplubak heeft onderaan een rond lekbakje, zo vangt deze het water op van een vochtige paraplu. Deze paraplubak gebruik je voor verschillende soorten en afmetingen paraplu’s.Goed om te weten:Paraplubak Nic is gemaakt van hoogwaardig RVS. De parapluhouder heeft een hoogte van 65 cm en een diameter van 19 cm, neemt dus weinig plaats in de hal of bijkeuken in.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 54,95
Woonexpress
Kapstok Dex 5 Zilver
* afmeting (hxbxd): 4x50x12 cm* aantal haken: 5* ook verkrijgbaar met 7 haken* ook verkrijgbaar met 9 haken
Rating: 0 (0 reviews)
€ 44,95
Woonexpress
Staande Kapstok Vlierden Zwart
Ontwerp:Op zoek naar een moderne maar toch stoere kapstok? Kies dan voor deze stijlvolle kapstok Vlierden! Deze mooie kapstok heeft een strakke afwerking met 6 haken en in het midden ook nog ruimte voor wat kledinghangers. Onderaan de kapstok vind je ook nog een handige paraplustandaard. Goed om te weten:Kapstok Vlierden is gemaakt van metaal en heeft een zwarte kleur. De kapstok heeft een hoogte van 165 cm, een breedte van 56 cm en een diepte van 28 cm. De kapstok staat stevig door de brede voet.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 129,00
Woonexpress
Kapstok London Wit
* afmeting (hxbxd): 22x40 cm* aantal haken: 3* ook leuk voor de kinderkamer
Rating: 0 (0 reviews)
€ 6,00
Woonexpress
Staande Kapstok Ommen Grijs
- strak & modern- met 6 haken- voorzien van rubberen onderlaagDeze strakke slanke kapstok Ommen neemt heel weinig ruimte in beslag maar geeft wel heel veel ruimte voor al je jassen, sjaals en vesten. De halen zitten zowel bovenaan als lager, ideaal voor de kinderen. De stevige en zware ronde voet is voorzien van rubberen bescherming.Goed om te weten:Kapstok Ommen is gemaakt van metaal en heeft 6 haken. De kapstok heeft een hoogte van 172 cm en een diameter van 30 cm.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 94,95
Woonexpress
Kapstok Kaag Grijs
* afmeting (hxbxd): 5x110x14 cm* aantal haken: 4 haken
Rating: 0 (0 reviews)
€ 64,95
Woonexpress
Kapstok Vito Zilver
- prachtig uitgevoerd in RVS- voorzien van 6 haken - met 2 legplankenKapstok Vito is een perfecte combinatie van de kracht van RVS en de elegantie van glas. Deze moderne wandkapstok is voorzien van 6 haken en in het middenstuk kun je kledinghangers kwijt, perfect voor je nette jassen op te hangen. Op de glazen legplank kun je fijn spullen op kwijt zoals sjaals, mutsen enz. En dan is er ook nog een handige schoenenplank. De ideale kapstok voor het hele gezin.Goed om te weten:Kapstok Vito is gemaakt uit RVS en de legplank van veiligheidsglas. De kapstok heeft een hoogte van 190 cm, een breedte van 80 cm en een diepte van 43 cm.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 299,00
Woonexpress
Kapstok Clinge Multi
Ontwerp:Kapstok Clinge heeft een eigenzinnig design, dat was je vast al opgevallen. De 3 kleine laatjes zijn voorzien van verschillende vormen en zijn uitgevoerd in verschillende grijstinten. Dit geeft de kapstok een speels maar toch rustige uitstraling. Het bovenblad van de plank is naturel van kleur en de rest wit. Deze kapstok past in verschillende interieurstijlen en in diverse kamers.Goed om te weten:Kapstok Clinge heeft 4 haakjes om jassen, vesten enz op te hangen. De kapstok heeft een hoogte van 37 cm, een breedte van 65 cm en een diepte van 15 cm. Gemaakt van naaldhout.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 59,95
Woonexpress
Kapstokken 1 t/m 40 van 288