Klokken

Klok Cas Zilver
- klok met groot formaat van 62 cm- opvallende en originele lookDeze bijzondere klok Cas valt niet alleen op door zijn grote formaat maar heeft daarnaast een originele look. De klok laat een patroon van zilverkleurige glitters op een zilverkleurige achtergrond. Ook de rand van de klok is zilverkleurig. Een echte blikvanger voor op je muur.Goed om te weten:De klok heeft een diameter van 62 cm en een diepte van ongeveer 5 cm. De voorkant van de klok is gemaakt van glas en de klok is gemaakt van metaal. De klok werkt op 1 AA batterij, deze wordt niet mee geleverd maar is wel verkrijgbaar bij Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 79,95
Woonexpress
Klok Deurbel Wit
* inclusief ingebouwde deurbel
Rating: 0 (0 reviews)
€ 24,98
Woonexpress
Klok Oehoe Multi
Ontwerp:Deze hippe klok OEHOE is een leuke klok die je het gevoel geeft dat je in de bossen bent. De uil zijn staart gaat heen en weer en op zijn buik zit het uurwerk. Deze klok staat prachtig in een kinderkamer.Handig om te weten:Klok OEHOE heeft een diameter van 43 cm en is gemaakt van glas. De klok moet je zelf nog voorzien van 1 AA batterij, ook verkrijgbaar bij Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 27,97
Woonexpress
Klok Ipad Zwart
Ontwerp:Trendy klok IPAD is geinspireerd door een van de bekendste gadgets van dit moment. Helemaal in stijl want in plaats van cijfers vind je apps op deze klok. Deze klok past perfect in een hip interieur. Handig om te weten:Klok IPAD is gemaakt van glas en heeft een afmeting 40x30 cm. De klok werkt op 1x AA batterij, deze wordt niet mee geleverd maar is wel verkrijgbaar via Woonexpress. Je hebt 2 jaar garantie op deze klok.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 24,98
Woonexpress
Klok London Arabic Grijs
* diameter 34.5 cm* Grijs aluminium
Rating: 0 (0 reviews)
€ 27,97
Woonexpress
Klok Be Square Wit
Ontwerp:Deze hippe tafelklok BE SQUARE zorgt ervoor dat je voortaan altijd op tijd wakker bent. De klok heeft een piramide vorm die zorgt dat de klok stevig staat en je de tijd goed kan aflezen. Door zijn compacte formaat past deze fijne wekker op het allerkleinste nachtkastje of tafeltje. De luidsprekers zitten aan de zijkant en zorgen voor voldoende “wekherrie” in de ochtend.Handig om te weten:Tafelklok BE SQUARE heeft een afmeting van 9x9x16 cm. De klok is wit van kleur en gemaakt van duurzaam kunststof. Door dit kunststof is de klok eenvoudig schoon te maken. De klok werkt op 1 AA batterij, deze is niet meegeleverd maar is wel bij Woonexpress verkrijgbaar.Ook verkrijgbaar:Deze fijne tafelklok is ook verkrijgbaar in de kleur zwart.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 20,00
Woonexpress
Klok Sarah Zilver
- XL formaat: 75 cm diameter- mooie moderne lookDeze hippe klok Sarah heeft een opvallende betonlook en past met haar strakke look perfect in een modern en eigentijds interieur. Het minimalistisch ontwerp en de grijze aarde kleur zorgen ervoor dat deze klok naast nuttig ook nog eens erg mooi aan je muur hangt.Goed om te weten:De klok heeft een diameter van 75 cm en een diepte van 3 cm. De klok is gemaakt van metaal. De klok werkt op 2 AA batterijen, deze worden niet mee geleverd maar zijn wel verkrijgbaar bij Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 139,00
Woonexpress
Klok Sarah Zwart
- XL formaat: 75 cm diameter- mooie moderne lookDeze hippe klok Sarah heeft een opvallende look en past met haar strakke look perfect in een modern en eigentijds interieur. Het minimalistisch ontwerp en de zwart antiek kleur zorgen ervoor dat deze klok naast nuttig ook nog eens erg mooi aan je muur hangt.Goed om te weten:Deze grote klok heeft een diameter van 75 cm en een diepte van 5 cm. De klok is gemaakt van metaal. De klok werkt op 2 AA batterijen, deze worden niet mee geleverd maar zijn wel verkrijgbaar bij Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 139,00
Woonexpress
Klok Tess Bruin
- groot formaat: 61 cm diameter- mooie klassieke look met stoer tintjeOntwerp:Klok Sophia heeft een klassieke uitstraling maar tegelijk ook stoer door het ruige hout! De klok heeft daarnaast prachtige goudkleurige details. Niet alleen om de tijd af te lezen maar ook een decoratie voor aan je muur!Goed om te weten:De klok heeft een diameter van 61 cm en een diepte van 5 cm. De klok is gemaakt van metaal. De klok werkt op 2 AA batterijen, deze worden niet mee geleverd maar zijn wel verkrijgbaar bij Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,95
Woonexpress
Klok Sophia Zwart
- groot formaat: 61 cm diameter- mooie klassieke lookOntwerp:Klok Sophia heeft een klassieke uitstraling en valt op in haar eenvoud! Deze mooie klok heeft prachtige goudkleurige details en de zwarte kleur geeft de klok een luxe uitstraling. Niet alleen om de tijd af te lezen maar ook een decoratie voor aan je muur!Goed om te weten:De klok heeft een diameter van 61 cm en een diepte van 5 cm. De klok is gemaakt van metaal. De klok werkt op 2 AA batterijen, deze worden niet mee geleverd maar zijn wel verkrijgbaar bij Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,95
Woonexpress
Klok Mees Goud
- klok met XL formaat van 76 cm- opvallende vintage lookDeze grote klok Mees valt niet alleen op door zijn XL formaat maar heeft daarnaast een prachtige vintage look. Deze vierkante klok straalt luxe uit en is tot in het kleinste detail afgewerkt. In het midden zitten een aantal decoratieve kleine tandwieltjes, 2 hiervan bewegen ook echt! De lijst, wijzers en de Romeinse cijfers zijn een gouden kleur afgewerkt.Goed om te weten:De klok heeft een hoogte en breedte van 76 cm en een diepte van ongeveer 9 cm. De voorkant van de klok is gemaakt van glas en de klok is gemaakt van metaal. De klok werkt op 2 AA batterijen, deze worden niet mee geleverd maar zijn wel verkrijgbaar bij Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 179,00
Woonexpress
Klok Mees Goud
- klok met groot formaat van 59 cm- opvallende vintage lookDeze grote klok Mees valt niet alleen op door zijn grote formaat maar heeft daarnaast een prachtige vintage look. Deze vierkante klok straalt luxe uit en is tot in het kleinste detail afgewerkt. In het midden zitten een aantal decoratieve kleine tandwieltjes, 2 hiervan bewegen ook echt! De lijst, wijzers en de Romeinse cijfers zijn een gouden kleur afgewerkt.Goed om te weten:De klok heeft een hoogte en breedte van 59 cm en een diepte van ongeveer 9 cm. De voorkant van de klok is gemaakt van glas en de klok is gemaakt van metaal. De klok werkt op 2 AA batterijen, deze worden niet mee geleverd maar zijn wel verkrijgbaar bij Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 129,00
Woonexpress
Klok London Roman Zwart
Ontwerp:Deze prachtige en klassieke klok LONDON ROMAN is een pronkstuk aan je muur. Deze elegante klok is een opvallende blikvanger in huis. Leuk detail is dat de klok een bolle vorm heeft en dat de cijfers in relief zijn. Deze klok past mooi in elke interieurstijl.Handig om te weten:Deze zwarte klok LONDON ROMAN is gemaakt van polyresin, dat is een combinatie van natuursteen en kunststofhars. De klok heeft een diameter van 34,5 cm. De klok moet je zelf nog voorzien van 1 AA-batterij, ook verkrijgbaar bij Woonexpress. Ook verkrijgbaar:Klok LONDON ROMAN is ook verkrijgbaar in het wit.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 27,97
Woonexpress
Klok Vierkant Wit
Ontwerp:Op zoek naar een klok die naadloos in je interieur opgaat? Kies dan voor deze smaakvolle design klok VIERKANT. Met zijn ingetogen design en de 3D wijzerplaat met 2 kleuren wijzers is deze klok een plaatje voor aan je muur. Extra trendy om klok VIERKANT op een gekleurde muur op te hangen.Goed om te wetenKlok VIERKANT is 30 cm breed en 30 cm hoog. De klok is gemaakt van siliconen. De AA batterij wordt niet meegeleverd maar is wel verkrijgbaar bij Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 8,99
Woonexpress
Klok Sem Goud
Ontwerp:Deze mooie klok Sem heeft een prachtige vintage look. Deze klok straalt luxe uit en is tot in het kleinste detail afgewerkt. De witte Romeinse cijfers en de dikke goudkleurige rand dragen extra bij de 'oude' look van de klok.Goed om te weten:De klok heeft een diameter van 40 cm en een diepte van ongeveer 5 cm. De voorkant van de klok is van glas en de klok zelf is gemaakt van metaal in een gouden kleur. De klok werkt op 1 AA batterij, deze wordt niet mee geleverd maar is wel verkrijgbaar bij Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 44,95
Woonexpress
Klok Luuk Zilver
- klok met groot formaat van 60 cm- opvallende vintage lookDeze stijlvolle klok Luuk valt niet alleen op door zijn grote formaat maar heeft daarnaast een prachtige vintage look. Deze klok straalt luxe uit en is tot in het kleinste detail afgewerkt. In het midden zitten een aantal decoratieve kleine tandwieltjes, 2 hiervan bewegen ook echt! De cijfers en de klok zelf zijn in een zilveren kleur afgewerkt.Goed om te weten:De klok heeft een diameter van 60 cm en een diepte van ongeveer 10 cm. De voorkant van de klok is gemaakt van glas en de klok is gemaakt van metaal. De klok werkt op 1 AA batterij, deze wordt niet mee geleverd maar is wel verkrijgbaar bij Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 119,00
Woonexpress
Klok Milan Zilver
- klok met XL formaat van 82 x 82 cm- in originele vierkante vorm- opvallende vintage lookDeze grote klok Milan valt niet alleen op door zijn XL formaat maar heeft daarnaast een prachtige vintage look. Deze klok straalt luxe uit en is tot in het kleinste detail afgewerkt. Leuk is dat de klok vierkant is en in een lijst zit, zo heb je een bijzonder 'klok' schilderij aan je muur!Goed om te weten:De klok heeft een lengte en breedte van maar liefst 82 cm en een diepte van ongeveer 8 cm. De voorkant van de klok is gemaakt van glas en de klok is gemaakt van metaal in een zilveren kleur. De klok werkt op 2 AA batterijen, deze worden niet mee geleverd maar zijn wel verkrijgbaar bij Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 159,00
Woonexpress
Klok Levi Goud
Ontwerp:Deze mooie klok Levi heeft een prachtige vintage look. Deze klok straalt luxe uit en is tot in het kleinste detail afgewerkt. De witte romeinse cijfers en de dikke goudkleurige rand dragen extra bij de 'oude' look van de klok.Goed om te weten:De klok heeft een diameter van 35 cm en een diepte van ongeveer 5 cm. De voorkant van de klok is van glas en de klok zelf is gemaakt van metaal in een gouden kleur. De klok werkt op 1 AA batterij, deze wordt niet mee geleverd maar is wel verkrijgbaar bij Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 24,95
Woonexpress
Klok Lucas Goud
- klok met groot formaat van 62 cm- opvallende botanische lookDeze bijzondere klok Lucas valt niet alleen op door zijn grote formaat maar heeft daarnaast een originele look. De klok laat een print zien van witte bomen op een goudkleurige achtergrond. Ook de rand van de klok is goudkleurig. Een echte blikvanger voor op je muur.Goed om te weten:De klok heeft een diameter van 62 cm en een diepte van ongeveer 5 cm. De voorkant van de klok is gemaakt van glas en de klok is gemaakt van metaal. De klok werkt op 1 AA batterij, deze wordt niet mee geleverd maar is wel verkrijgbaar bij Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,95
Woonexpress
Klok Horloge Grijs
Ontwerp:Deze originele klok Horloge is zoals de naam al zegt in de vorm van een horloge. De perfecte klok dus voor een echte horloge liefhebber. Dit opvallende uurwerk geef je een mooi plekje aan je muur, zodat je altijd precies weet hoe laat het is.Goed om te weten:Klok Horloge is gemaakt van metaal. De klok heeft een hoogte van 65 cm, een breedte van 41,5 cm en een diepte van 5,5 cm. De klok werkt op 1 AA batterij, deze wordt niet mee geleverd maar is wel verkrijgbaar via Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 49,95
Woonexpress
Klok Konkret Grijs
* 15x15x4,5 cm* brass* beton
Rating: 0 (0 reviews)
€ 14,99
Woonexpress
Klok Deurbel Grijs
* inclusief ingebouwde deurbel
Rating: 0 (0 reviews)
€ 24,98
Woonexpress
Klok Tijd Koper
Ontwerp:Deze mooie klok Tijd heeft een luxe uitstraling door de koperkleur. Koper is een kleur die je heel gemakkelijk kunt combineren in vrijwel elke interieurstijl. De klok heeft duidelijk afleesbare zwarte cijfers, zo is de juiste tijd altijd goed te zien.Goed om te weten:Klok Tijd is gemaakt van aluminium en heeft een diameter van 30 cm. De klok werkt op 1 AA batterij, deze wordt niet mee geleverd maar is wel verkrijgbaar via Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 11,99
Woonexpress
Klok Cijfers Wit
Klok CIJFERS heeft een witte wijzerplaat. Ook de cijfers zijn wit en zijn 3D. Hierdoor krijg je een erg mooi effect wat de klok tot een eyecatcher maakt in ieder interieur. In combinatie met de zilveren wijzers behoud deze moderne klok zijn minimalistische karakter. De klok heeft een chromen rand dat het mooie ontwerp helemaal afmaakt.Handig om te wetenDe klok CIJFERS is van aluminium en heeft een diameter van 35 cm. Je kunt hem eenvoudig ophangen aan de wand. De klok werkt op 1 AA batterij, deze wordt niet automatisch meegeleverd. Natuurlijk kun je deze wel bijbestellen.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 29,98
Woonexpress
Klok Station Zilver
Ontwerp:Klok STATION past prima in verschillende interieurs. En eigenlijk past hij in alle kamers van je huis. Van woonkamer of keuken tot slaapkamer of hal. Deze zilverkleurige klok heeft een witte wijzerplaat met zwarte cijfers en zwarte wijzers.Handig om te wetenKlok STATION is gemaakt van rvs en heeft een diameter van 60 cm. De klok werkt op 1 AA batterij, deze wordt niet mee geleverd maar is wel verkrijgbaar via Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 39,98
Woonexpress
Klok Toekomst Grijs
- klok met XL formaat van 71 cm- opvallende vintage lookDeze mooie landelijke klok Toekomst valt niet alleen op door zijn supergrote formaat maar heeft daarnaast een prachtige vintage look. De klok heeft een prachtige grijze zinken rand en is gebaseerd op een oude zakhorloge. Met de bovenste ring hang je de klok aan de muur. Leuk detail zijn de Romeinse cijfers in een fris witte kleur.Goed om te weten:De klok heeft een diameter van maar liefst 71 cm en een diepte van ongeveer 7 cm. De voorkant van de klok is gemaakt van glas en de klok is gemaakt van metaal. De klok werkt op 1 AA batterij, deze wordt niet mee geleverd maar is wel verkrijgbaar bij Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,95
Woonexpress
Klok Bloom Wit
* diameter 39.5 cm* Zwart/wit kunststof
Rating: 0 (0 reviews)
€ 14,99
Woonexpress
Klok London Table Rood
* diameter 16.5 cm* Rood polyresin
Rating: 0 (0 reviews)
€ 17,47
Woonexpress
Klok London Table Wit
* diameter 16.5 cm* Wit polyresin
Rating: 0 (0 reviews)
€ 17,47
Woonexpress
Klok Meet Zwart
* 19x38 cm* Zwart glas
Rating: 0 (0 reviews)
€ 24,98
Woonexpress
Klok London Roman Wit
Ontwerp:Deze prachtige en klassieke klok LONDON ROMAN is een pronkstuk aan je muur. Deze elegante klok is een opvallende blikvanger in huis. Leuk detail is dat de klok een bolle vorm heeft en dat de cijfers in relief zijn. Deze klok past mooi in elke interieurstijl.Handig om te weten:Deze witte klok LONDON ROMAN is gemaakt van polyresin, dat is een combinatie van natuursteen en kunststofhars. De klok heeft een diameter van 34,5 cm. De klok moet je zelf nog voorzien van 1 AA-batterij, ook verkrijgbaar bij Woonexpress. Ook verkrijgbaar:Klok LONDON ROMAN is ook verkrijgbaar in het zwart.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 27,97
Woonexpress
Klok Das Zilver
Ontwerp:Klok DAS past prima in verschillende interieurs. En eigenlijk past hij in alle kamers van je huis. Van woonkamer of keuken tot slaapkamer of hal. Deze klok heeft een zilvere wijzerplaat met rode cijfers en rode wijzers.Handig om te wetenKlok DAS is gemaakt van aluminium en heeft een diameter van 35 cm. De klok werkt op 1 AA batterij, deze wordt niet mee geleverd maar is wel verkrijgbaar via Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 32,48
Woonexpress
Klok Wijzers Zilver
Ontwerp:De minimalistische klok WIJZERS heeft een eenvoudig en opvallend design. Dat komt omdat de klok alleen wijzers heeft. De zilverkleurige wijzers zijn mat. De wijzers hebben de vorm van lange driehoeken en zitten aan een klein wijzerplaatje met een ronde vorm. Deze klok brengt zowel functionaliteit als stijl in elke kamer.Handig om te weten:De klok heeft een diameter van 85 cm en hang je eenvoudig op aan de muur. Klok WIJZERS werkt op 1 AA batterij, deze wordt niet automatisch meegeleverd. Natuurlijk kun je deze wel bijbestellen.Ook verkrijgbaar:Klok WIJZERS is ook verkrijgbaar met zwarte en chroomkleurige wijzers.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 34,97
Woonexpress
Klok Theepot Wit
Ontwerp:Deze hippe klok is in de vorm van een theepot. Een leuke klok voor de theeliefhebbers en zo weet je precies wanneer het tijd is voor je favoriete kop thee. Een leuke klok voor in de keuken!Handig om te weten:De klok Theepot is gemaakt van kunststof en heeft een afmeting van 24.5 x 8 x 15 cm. De klok werkt op 1 AA batterij, deze wordt niet mee geleverd maar is wel verkrijgbaar bij Woonexpress.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 10,00
Woonexpress
Wandklok Prisma
Dimensies: Breedte: 50 cmHoogte: 50 cmDiepte: 4 cmGewicht: 0.36 kg Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere My Flair producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 109,99
My Flair
Wandklok Yengarie
Dimensies: Breedte: 50 cmHoogte: 5 cmDiepte: 50 cmGewicht: 3.94 kg Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere My Flair producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 219,99
My Flair
Wandklok Strombeek
Dimensies: Breedte: 22 cmHoogte: 28 cmDiepte: 5 cmGewicht: 0.5 kg Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere My Flair producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 42,99
My Flair
Wandklok Woodgate
Dimensies: Breedte: 60 cmHoogte: 70 cmDiepte: 7 cmGewicht: 5.2 kg Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere My Flair producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 119,99
My Flair
Wandklok Zenica
Dimensies: Breedte: 31 cmHoogte: 31 cmDiepte: 2 cmGewicht: 0.57 kg Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere My Flair producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 84,99
My Flair
Wandklok Uitkerke
Dimensies: Breedte: 22 cmHoogte: 28 cmDiepte: 5 cmGewicht: 0.5 kg Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere My Flair producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 49,99
My Flair
Klokken 1 t/m 40 van 312