Boekensteunen & planken

Set Wandplanken Nijmegen Naturel
Ontwerp:Deze set wandplanken NIJMEGEN bestaat uit 2 wandplanken van 100 cm breed. De wandplanken hebben een licht gekleurd eikenmotief welke krasbestendig is. Je kunt de wandplanken naar eigen wens combineren: hang ze onder elkaar, naast elkaar of combineer 2 sets zodat je 4 wandplanken kunt verdelen over de muur. Deze wandplanken passen eenvoudig bij verschillende woonstijlen. Goed om te weten:De planken hangen blind aan de muur, je ziet het ophangsysteem niet, waardoor het een luxe uitstraling krijgt. Deze set wandplanken is onderdeel van woonprogramma NIJMEGEN. Dit betekent dat er nog meer NIJMEGEN meubelen zijn in dezelfde stijl. Leuk om te combineren!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 79,95
Woonexpress
Wandplank Diemen Wit
- stoer en overal toe te passen- set van 2 metalen dragers en plank- past in elke interieurstijlOntwerp:Deze stoere wandplank DIEMEN is een onmisbaar woonitem! Hang hem bijvoorbeeld in je keuken en gebruik hem om je keukenspullen, kruiden en kookboeken op te zetten. Of voor boven je werkplek, boven je bed of gewoon in de woonkamer. Voor je boeken, woonaccessoires of een mooie tafellamp. Je kunt er ook 2 combineren, als je ze recht boven elkaar hangt creëer je een soort kastje aan de wand.Goed om te weten:Deze leuke plank heeft een breedte van 80 cm en een diepte van 20 cm. De metalen dragers zijn wit van kleur. De houten plank is gemaakt van naaldhout. Deze leuke wandplank is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 34,95
Woonexpress
Wandplank 204 Cm Hoorn Naturel
- tijdloze en degelijke wandplank- zwevend dus geen ophangmateriaal zichtbaar- hoge kleur-, slijt- en stootvastheidDeze prachtige wandplank Hoorn heeft de uitstraling van echt hout, een voelbare nerf en een robuust voorkomen. Op deze plank kun je heel veel kwijt, denk aan fotolijstjes, een lamp, sfeerverlichting enz. En de plank heeft een extra mooie afwerking door de onzichtbare montage.Goed om te weten:Wandplank Hoorn heeft een breedte van 204 cm, een hoogte van 6 cm en een diepte van 26 cm. De plank heeft een afwerking van lamulux, dit is een hoogwaardig materiaal wat een hoge kleur-, slijt- en stootvastheid heeft. Er zijn nog meer meubelen van serie Hoorn verkrijgbaar, zo richt je je hele woonkamer in!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 129,00
Woonexpress
Wandplank Diever Bruin
- mooie natuurlijke uitstraling- 100 cm lengte- gemaakt van gerecycled houtDeze mooie wandplank Diever geeft een natuurlijke uitstraling in huis. De plank is gemaakt van gerecycled hout, prachtig puur met lichte knoesten en noesten. De plank is extra stevig door de hoekverbindingen. Een perfecte plank voor in de gang, woonkamer, keuken en slaapkamer!Goed om te weten:Wandplank Diever heeft een lengte van 100 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 22 cm. Gemaakt van gereycled hout in een warme naturel kleur. De plank is gelakt.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 39,95
Woonexpress
Wandplank Diever Bruin
- mooie natuurlijke uitstraling- 150 cm lengte- gemaakt van gerecycled houtDeze mooie wandplank Diever geeft een natuurlijke uitstraling in huis. De plank is gemaakt van gerecycled hout, prachtig puur met lichte knoesten en noesten. De plank is extra stevig door de hoekverbindingen. Een perfecte plank voor in de gang, woonkamer, keuken en slaapkamer!Goed om te weten:Wandplank Diever heeft een lengte van 150 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 22 cm. Gemaakt van gereycled hout in een warme naturel kleur. De plank is gelakt.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 59,95
Woonexpress
Wandplank Diemen Naturel
- stoer en overal toe te passen- set van 2 metalen dragers en plank- past in elke interieurstijlOntwerp:Deze stoere wandplank DIEMEN is een onmisbaar woonitem! Hang hem bijvoorbeeld in je keuken en gebruik hem om je keukenspullen, kruiden en kookboeken op te zetten. Of voor boven je werkplek, boven je bed of gewoon in de woonkamer. Voor je boeken, woonaccessoires of een mooie tafellamp. Je kunt er ook 2 combineren, als je ze recht boven elkaar hangt creëer je een soort kastje aan de wand.Goed om te weten:Deze leuke plank heeft een breedte van 80 cm en een diepte van 20 cm. De metalen dragers zijn zwart van kleur. De houten plank is gemaakt van naaldhout. Deze leuke wandplank is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 34,95
Woonexpress
Wandplank Diemen Zwart
- stoer en overal toe te passen- set van 2 metalen dragers en plank- past in elke interieurstijlOntwerp:Deze stoere wandplank DIEMEN is een onmisbaar woonitem! Hang hem bijvoorbeeld in je keuken en gebruik hem om je keukenspullen, kruiden en kookboeken op te zetten. Of voor boven je werkplek, boven je bed of gewoon in de woonkamer. Voor je boeken, woonaccessoires of een mooie tafellamp. Je kunt er ook 2 combineren, als je ze recht boven elkaar hangt creëer je een soort kastje aan de wand.Goed om te weten:Deze leuke plank heeft een breedte van 80 cm en een diepte van 20 cm. De metalen dragers zijn zwart van kleur. De mdf plank is gelakt in een zwarte kleur. Deze leuke wandplank is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 24,95
Woonexpress
Wandplank Duiven Grijs
- handige plank met een bescheiden afmeting- ideaal voor fotolijstjes, mooie kaarten en bijzondere boeken- hang er meerdere bij elkaar voor een gezellig effectDeze grijze wandplank DUIVEN heeft een luxe uitstraling. Hij voelt heel zwaar aan en is afgewerkt met een opstaande rand waardoor je spullen er goed op blijven staan. Deze mooie plank gebruik je voor je fotolijsten, schilderijen, vaasjes, kaarten, enz. Of wat dacht je van in je keuken? Voor je kruidenpotjes en je favoriete kookboek. Passend en onmisbaar in elk interieur en ruimte.Goed om te weten:Deze mooie plank is gemaakt van MDF en is grijs gelakt. Je bevestigt de plank heel eenvoudig met de bijgeleverde muurschroeven. De plank heeft een diepte van 9,5 cm maar door de opstaande rand houd je ca. 8 cm over. We hebben deze mooie plank ook in het wit verkrijgbaar en ook in een maat groter.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 14,95
Woonexpress
Wandplank Duiven Grijs
- handige plank met een lengte van maar liefst 115 cm- ideaal voor fotolijstjes, mooie kaarten en bijzondere boeken- hang er meerdere bij elkaar voor een gezellig effectDeze grijze wandplank DUIVEN heeft een luxe uitstraling. Hij voelt heel zwaar aan en is afgewerkt met een opstaande rand waardoor je spullen er goed op blijven staan. Deze mooie en lange plank gebruik je voor je fotolijsten, schilderijen, vaasjes, kaarten, enz. Of wat dacht je van in je keuken? Voor je kruidenpotjes en je favoriete kookboek. Passend en onmisbaar in elk interieur en ruimte.Goed om te weten:Deze mooie plank is gemaakt van MDF en is grijs gelakt. Je bevestigt de plank heel eenvoudig met de bijgeleverde muurschroeven. De plank heeft een diepte van 9,5 cm maar door de opstaande rand houd je ca. 8 cm over. We hebben deze mooie plank ook in het wit verkrijgbaar en ook in een maat kleiner.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 24,95
Woonexpress
Wandplank Duiven Wit
- handige plank met een bescheiden afmeting- ideaal voor fotolijstjes, mooie kaarten en bijzondere boeken- hang er meerdere bij elkaar voor een gezellig effectDeze grijze wandplank DUIVEN heeft een luxe uitstraling. Hij voelt heel zwaar aan en is afgewerkt met een opstaande rand waardoor je spullen er goed op blijven staan. Deze mooie plank gebruik je voor je fotolijsten, schilderijen, vaasjes, kaarten, enz. Of wat dacht je van in je keuken? Voor je kruidenpotjes en je favoriete kookboek. Passend en onmisbaar in elk interieur en ruimte.Goed om te weten:Deze mooie plank is gemaakt van MDF en is wit gelakt. Je bevestigt de plank heel eenvoudig met de bijgeleverde muurschroeven. De plank heeft een diepte van 9,5 cm maar door de opstaande rand houd je ca. 8 cm over. We hebben deze mooie plank ook in het grijs verkrijgbaar en ook in een maat groter.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 14,95
Woonexpress
Wandplank Duiven Wit
- handige plank met een lengte van maar liefst 115 cm- ideaal voor fotolijstjes, mooie kaarten en bijzondere boeken- hang er meerdere bij elkaar voor een gezellig effectDeze grijze wandplank DUIVEN heeft een luxe uitstraling. Hij voelt heel zwaar aan en is afgewerkt met een opstaande rand waardoor je spullen er goed op blijven staan. Deze mooie en lange plank gebruik je voor je fotolijsten, schilderijen, vaasjes, kaarten, enz. Of wat dacht je van in je keuken? Voor je kruidenpotjes en je favoriete kookboek. Passend en onmisbaar in elk interieur en ruimte.Goed om te weten:Deze mooie plank is gemaakt van MDF en is wit gelakt. Je bevestigt de plank heel eenvoudig met de bijgeleverde muurschroeven. De plank heeft een diepte van 9,5 cm maar door de opstaande rand houd je ca. 8 cm over. We hebben deze mooie plank ook in het grijs verkrijgbaar en ook in een maat kleiner.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 24,95
Woonexpress
Wandplank (set 2 Stuks) Steenbergen Bruin
- set van 2 stuks- hoge kleur-, slijt- en stootvastheid- er zijn nog meer meubelen in deze serie verkrijgbaarDeze stoere wandplanken Steenbergen hebben een robuuste afwerking. Door de donkere kleurschakeringen en de fijne licht voelbare nerf hebben de wandplanken de uitstraling van echt hout. Mooi detail is de achterwand van de plank, in dezelfde look als de plank.Goed om te weten:De wandplanken zijn een set van 2 stuks. De planken hebben een lengte van 130 cm, een hoogte van 16 cm en een diepte van 18 cm. De planken hebben een afwerking van melamine, dit is een materiaal wat een hoge kleur-, slijt- en stootvastheid heeft. Er zijn nog meer meubelen van serie Steenbergen verkrijgbaar, zo richt je je hele woonkamer in!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 89,95
Woonexpress
Wandplank Herwijnen Wit
- leuke wandplank van H 38 x B 146 x D 20 cm- extra veel opbergruimte door de dubbele plank- geef jouw woon- of slaapkamer een frisse look- er zijn nog meer meubelen in deze serie verkrijgbaarMet deze wandplank HERWIJNEN vrolijk je je woonkamer, slaapkamer of werkkamer op en presenteer je boeken, tijdschriften en andere spullen op een speelse manier! Doordat de wandplank uit 2 planken bestaat kun je er lekker veel spullen op kwijt.Goed om te weten:De achterwand van de plank is wit van kleur, dit is in een mooi contrast met de grijs eiken kleur van de planken. De plank heeft een afwerking van melamine, dit is een materiaal wat een hoge kleur-, slijt- en stootvastheid heeft. Er zijn nog meer meubelen van serie HERWIJNEN verkrijgbaar, zo richt je je hele woonkamer in!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 79,95
Woonexpress
Wandplank Kampen Grijs
- zwevende wandplank van 90 x 23,5 x 3,8 cm- geef jouw woon- of slaapkamer een frisse look- verkrijgbaar in 2 kleuren en matenHang wandplank KAMPEN op in je woonkamer, slaapkamer of werkkamer en presenteer je boeken, tijdschriften en andere spullen op een aantrekkelijke manier! Deze wandplank past in ieder interieur en maakt van elke saaie muur een blikvanger. En je hebt een mooie en strakke look doordat je geen ophangmateriaal ziet want dit zit verborgen in de plank.Goed om te weten:Deze wandplank is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig MDF met een antraciet gelakte afwerking. De plank heeft een onzichtbaar montagesysteem en mag tot 10 kg worden belast. We hebben deze plank in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, leuk om te combineren!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 17,95
Woonexpress
Wandplank Kampen Grijs
- zwevende wandplank van 60 x 23,5 x 3,8 cm- geef jouw woon- of slaapkamer een frisse look- verkrijgbaar in 2 kleuren en matenHang wandplank KAMPEN op in je woonkamer, slaapkamer of werkkamer en presenteer je boeken, tijdschriften en andere spullen op een aantrekkelijke manier! Deze wandplank past in ieder interieur en maakt van elke saaie muur een blikvanger. En je hebt een mooie en strakke look doordat je geen ophangmateriaal ziet want dit zit verborgen in de plank.Goed om te weten:Deze wandplank is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig MDF met een antraciet gelakte afwerking. De plank heeft een onzichtbaar montagesysteem en mag tot 10 kg worden belast. We hebben deze plank in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, leuk om te combineren!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 14,95
Woonexpress
Wandplank Kampen Wit
- zwevende wandplank van 60 x 23,5 x 3,8 cm- geef jouw woon- of slaapkamer een frisse look- verkrijgbaar in 2 kleuren en matenHang wandplank KAMPEN op in je woonkamer, slaapkamer of werkkamer en presenteer je boeken, tijdschriften en andere spullen op een aantrekkelijke manier! Deze wandplank past in ieder interieur en maakt van elke saaie muur een blikvanger. En je hebt een mooie en strakke look doordat je geen ophangmateriaal ziet want dit zit verborgen in de plank.Goed om te weten:Deze wandplank is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig MDF met een wit gelakte afwerking. De plank heeft een onzichtbaar montagesysteem en mag tot 10 kg worden belast. We hebben deze plank in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, leuk om te combineren!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 14,95
Woonexpress
Wandplank Diemen Wit
- stoer en overal toe te passen- set van 2 metalen dragers en plank- past in elke interieurstijlOntwerp:Deze stoere wandplank DIEMEN is een onmisbaar woonitem! Hang hem bijvoorbeeld in je keuken en gebruik hem om je keukenspullen, kruiden en kookboeken op te zetten. Of voor boven je werkplek, boven je bed of gewoon in de woonkamer. Voor je boeken, woonaccessoires of een mooie tafellamp. Je kunt er ook 2 combineren, als je ze recht boven elkaar hangt creëer je een soort kastje aan de wand.Goed om te weten:Deze leuke plank heeft een breedte van 80 cm en een diepte van 20 cm. De metalen dragers zijn wit van kleur. De mdf plank is gelakt in een witte kleur. Deze leuke wandplank is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 24,95
Woonexpress
Wandplank Gilze Zwart
- leuke wandplank van H 25 x B 150 x D 15 cm- gemaakt van massief grenen- beschikt over vier opberggedeeltes- geef jouw woon- of slaapkamer een frisse lookMet deze wandplank GILZE vrolijk je je woonkamer of werkkamer op en presenteer je boeken, tijdschriften en andere spullen op een speelse manier! Plaats meerdere modellen boven elkaar en je hebt een functionele decowand in jouw eigen stijl. Goed om te weten:De plank is 150 centimeter breed en is gemaakt van massief grenen. Hij bestaat uit verschillende opberggedeeltes en heeft een opstaande rand, zodat er niets af kan vallen. Dit artikel wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 79,95
Woonexpress
Wandplank Gilze Wit
- leuke wandplank van H 25 x B 150 x D 15 cm- gemaakt van massief grenen- beschikt over vier opberggedeeltes- geef jouw woon- of slaapkamer een frisse lookMet deze wandplank GILZE vrolijk je je woonkamer of werkkamer op en presenteer je boeken, tijdschriften en andere spullen op een speelse manier! Plaats meerdere modellen boven elkaar en je hebt een functionele decowand in jouw eigen stijl. Goed om te weten:De plank is 150 centimeter breed en is gemaakt van massief grenen. Hij bestaat uit verschillende opberggedeeltes en heeft een opstaande rand, zodat er niets af kan vallen. Dit artikel wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 79,95
Woonexpress
Wandplank Wit Wit
- handige plank met een lengte van maar liefst 120 cm- gemaakt van mdf, wit afgelakt- ideaal voor fotolijstjes, mooie kaarten en bijzondere boeken- hang er meerdere bij elkaar voor een gezellig effectDeze prachtige wandplank WIT heeft een luxe uitstraling. Hij voelt heel zwaar aan en is afgewerkt met een opstaande rand waardoor je spullen er goed op blijven staan. Deze mooie en lange plank gebruik je voor je fotolijsten, schilderijen, vaasjes, kaarten, enz. Of wat dacht je van in je keuken? Voor je kruidenpotjes en je favoriete kookboek. Passend en onmisbaar in elk interieur en ruimte.Goed om te weten:Deze mooie plank is gemaakt van MDF en is wit afgelakt. Je bevestigt de plank heel eenvoudig met de 3 bijgeleverde muurschroeven. De plank heeft een diepte van 10 cm maar door de opstaande rand houd je ca. 8 cm over. We hebben deze mooie plank ook in eiken verkrijgbaar.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 24,95
Woonexpress
Wandplank Eiken Bruin
- handige plank met een lengte van maar liefst 120 cm- gemaakt van massief onbehandeld eiken- ideaal voor fotolijstjes, mooie kaarten en bijzondere boeken- hang er meerdere bij elkaar voor een gezellig effectDeze massieve wandplank EIKEN heeft een luxe uitstraling. Hij voelt heel zwaar aan en is afgewerkt met een opstaande rand waardoor je spullen er goed op blijven staan. Deze mooie en lange plank gebruik je voor je fotolijsten, schilderijen, vaasjes, kaarten, enz. Of wat dacht je van in je keuken? Voor je kruidenpotjes en je favoriete kookboek. Passend en onmisbaar in elk interieur en ruimte.Goed om te weten:Deze mooie plank is gemaakt van massief onbehandeld eiken. Je bevestigt de plank heel eenvoudig met de 3 bijgeleverde muurschroeven. De plank heeft een diepte van 10 cm maar door de opstaande rand houd je ca. 8 cm over. We hebben deze mooie plank ook in het wit verkrijgbaar.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 24,95
Woonexpress
Wandplank Laura
Dimensies: Breedte: 107 cmHoogte: 27 cmDiepte: 22 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Kids Club Collection producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 54,99
Kids Club Collection
Wandplank Vision
Dimensies: Breedte: 120 cmHoogte: 30 cmDiepte: 21 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Wolf-Moebel producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,99
Wolf moebel
Wandplank Piorini
Dimensies: Breedte: 116 cmHoogte: 20 cmDiepte: 21,5 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere mooved producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 49,99
Mooved
Wandplank Floriano
Dimensies: Breedte: 163 cmHoogte: 25 cmDiepte: 18 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere mooved producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 89,99
Mooved
Wandplank Lyngby
Dimensies: Breedte: 54cmHoogte: 21,9cmDiepte: 14,4cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Maison Belfort producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 49,99
Maison Belfort
Wandplank La Carlotta
Dimensies: Breedte: 150cmHoogte: 3cmDiepte: 20cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Ridgevalley producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 179,99
Ridgevalley
Wandplank Piorini
Dimensies: Breedte: 175 cmHoogte: 20 cmDiepte: 21,5 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere mooved producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 49,99
Mooved
Wandplank Yoga
Dimensies: Breedte: 120 cmHoogte: 8 cmDiepte: 20 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Wolf-Moebel producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,99
Wolf moebel
Wandplank Colfax
Dimensies: Breedte: 120 cmHoogte: 69 cmDiepte: 22 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Norrwood producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 399,99
Norrwood
Wandplank Tapurah
Dimensies: Breedte: 120 cmHoogte: 20 cmDiepte: 22 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Ars Natura producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 129,99
Ars Natura
Wandplank Boge
Dimensies: Breedte: 170 cmHoogte: 30 cmDiepte: 25 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Moerteens producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,99
Moerteens
Wandplank Palma
Dimensies: Breedte: 158cmHoogte: 10 cmDiepte: 18cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere LC Mobili producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 129,99
Lc Mobili
Wandplank Pontile
Dimensies: Breedte: 140 cmHoogte: 35 cmDiepte: 26 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Ridgevalley producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,99
Ridgevalley
Wandplank Ummanz
Dimensies: Breedte: 161 cmHoogte: 22 cmDiepte: 18 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Maison Belfort producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,99
Maison Belfort
Wandplank Polis
Dimensies: Breedte: 140 cmHoogte: 18 cmDiepte: 22 cmGewicht: 9 kg Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere loftscape producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 49,99
Loftscape
Wandplank Verwood
Dimensies: Breedte: 140cmHoogte: 9cmDiepte: 2cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Moerteens producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 89,99
Moerteens
Wandplank Calvi
Dimensies: Breedte: 140cmHoogte: 23cmDiepte: 18cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Germania producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 49,99
Germania
Wandplank Merle
Dimensies: Breedte: 120 cmHoogte: 3 cmDiepte: 20 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Ars Natura producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 149,99
Ars Natura
Wandplank Tapara
Dimensies: Breedte: 130cmHoogte: 20cmDiepte: 22cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Red Living producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 69,99
Red Living
Boekensteunen & planken 1 t/m 40 van 142