Hanglampen

Hanglamp Adri
Dimensies: Kabellengte: 92 cmIn hoogte verstelbaar: neeMaximale totale hoogte: 110 cmHoogte: 110 cmDiameter: 10 cmGewicht: 0.27 kg Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Eglo producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 17,99
Eglo
Hanglamp Ikast
Dimensies: In hoogte verstelbaar: jaMaximale totale hoogte: 150 cmBreedte: 50 cmHoogte: 150 cmDiepte: 50 cmDiameter: 50 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Loistaa producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 139,99
Loistaa
Hanglamp Blake
Dimensies: In hoogte verstelbaar: neeMaximale totale hoogte: 142 cmHoogte: 142 cmDiameter: 39 cmGewicht: 2 kg Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Brilliant producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,99
Brilliant
Hanglamp Bexley
Dimensies: Diameter: 42 cmHoogte: 120 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Fischer und Honsel producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 119,99
Fischer Und Honsel
Hanglamp Kymora Goud
Ontwerp:Op zoek naar een hanglamp met een opvallende look? Deze mooie bollamp Kymora heeft een stijlvol ontwerp van bronskleurige draden, deze draden geven de lamp een moderne look maar zorgen ook voor een zeer sfeervolle verlichting. Hanglamp Kymora maakt elke ruimte gezellig en intiem. Goed om te weten:Hanglamp Kymora heeft een diameter van 55 cm en een hoogte van 56 cm. De lamp is gemaakt van metaal in een brons kleur. We hebben hanglamp Kymora verkrijgbaar in verschillende afmetingen. In de lamp gaat 1 grote fitting type E27 (deze wordt niet meegeleverd). Maximaal 40 watt.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 199,00
Woonexpress
Hanglamp Kymora Goud
Ontwerp:Op zoek naar een hanglamp met een opvallende look? Deze mooie bollamp Kymora heeft een stijlvol ontwerp van bronskleurige draden, deze draden geven de lamp een moderne look maar zorgen ook voor een zeer sfeervolle verlichting. Hanglamp Kymora maakt elke ruimte gezellig en intiem. Goed om te weten:Hanglamp Kymora heeft een diameter en hoogte van 30 cm. De lamp is gemaakt van metaal in een brons kleur. We hebben hanglamp Kymora verkrijgbaar in verschillende afmetingen. In de lamp gaat 1 grote fitting type E27 (deze wordt niet meegeleverd). Maximaal 40 watt.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 69,95
Woonexpress
Hanglamp Samia I
Dimensies: Kabellengte: 100 cmIn hoogte verstelbaar: jaMaximale totale hoogte: 120 cmBreedte: 30 cmHoogte: 30 cmDiepte: 122 cmGewicht: 5.55 kg Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Leuchten Direkt producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 259,99
Leuchten Direkt
Hanglamp Bulb
Dimensies: In hoogte verstelbaar: jaMaximale totale hoogte: 110 cmHoogte: 55 cmDiameter: 45 cmGewicht: 5.5 kg Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Red Living producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 249,99
Red Living
Hanglamp Samia I
Dimensies: In hoogte verstelbaar: neeMaximale totale hoogte: 120 cmBreedte: 33 cmHoogte: 120 cmDiepte: 33 cmGewicht: 1.68 kg Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Leuchten Direkt producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 79,99
Leuchten Direkt
Hanglamp Nina Zwart
Ontwerp:Wil je een keer echt iets anders boven je eettafel? Dan zit je met deze hanglamp Nina zeker goed! Deze bijzondere hanglamp heeft een uniek design, over de lamp zit een omtrek van gaas. Dit geeft de lamp een origineel aanzicht maar zorgt daarnaast ook voor een sfeervolle lichtinval. Gecombineerd met de mooie zwart glanzende kleur heb je een echte blikvanger in huis.Goed om te weten:De kap heeft een hoogte van 42 cm en een diameter van 38 cm. In de lamp past een grote lichtbron (E27) van maximaal 40 watt (deze wordt niet meegeleverd).
Rating: 0 (0 reviews)
€ 79,95
Woonexpress
Hanglamp Terrasini Wit
* wit afm:40x15x38cm* GU10 5W
Rating: 0 (0 reviews)
€ 359,00
Woonexpress
Hanglamp Polverara Zwart
* zwart afm:150x18x75cm* E27 40W
Rating: 0 (0 reviews)
€ 190,00
Woonexpress
Hanglamp Ariscani Zwart
* zwart afm:110x42.5cm* E27 40W
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,95
Woonexpress
Hanglamp Terrasini Wit
* wit afm:150x9.5 cm* GU10 5W
Rating: 0 (0 reviews)
€ 79,95
Woonexpress
Hanglamp Terrasini Wit
* wit afm:150x6x97.5cm* GU10 5W
Rating: 0 (0 reviews)
€ 289,90
Woonexpress
Hanglamp Ariscani Zwart
* zwart afm:110x16.5x76.5cm* E27 40W
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,95
Woonexpress
Hanglamp Nikki Goud
Ontwerp:Wil je een keer echt iets anders boven je eettafel? Dan zit je met deze hanglamp Nikki zeker goed! Deze bijzondere hanglamp heeft een uniek design, over de lamp zit een omtrek van gaas. Dit geeft de lamp een origineel aanzicht maar zorgt daarnaast ook voor een sfeervolle lichtinval. Gecombineerd met de mooie bronzen kleur heb je een echte blikvanger in huis.Goed om te weten:De kap heeft een hoogte van 55 cm en een diameter van 48 cm. In de lamp past een grote lichtbron (E27) van maximaal 40 watt (deze wordt niet meegeleverd).
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,95
Woonexpress
Hanglamp Townshend Zwart
Ontwerp:Deze stoere hanglamp Townshend is een uniek vormgegeven vintage hanglamp. Een topper uit de EGLO collectie. Om de stoere hangende houten balk zijn negen snoeren met zwarte fittingen gewikkeld. Kies je een aantal verschillende vintage LED lichtbronnen voor een speels effect of neem je ze toch allemaal hetzelfde voor een iets rustiger beeld? De keuze is aan jou, zo maak je zelf je unieke lamp!Goed om te weten:Hanglamp Townshend is gemaakt van staal en hout. De lamp heeft een lengte van 150 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 110 cm. In de lamp gaan 9 lichtbronnen met een grote E27 fitting (deze zijn niet inbegrepen), maximaal 60 watt per stuk. Zoek je nog meer lampen in deze serie? Check hier de hele Townshend serie.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 199,00
Woonexpress
Hanglamp Kyomi Goud
Ontwerp:Op zoek naar een hanglamp met een strakke look? Deze mooie hanglamp Kyomi heeft een stijlvol ontwerp van bronskleurige strips, deze strips geven de lamp een moderne look maar zorgen ook voor een zeer sfeervolle verlichting. Hanglamp Kyomi maakt elke ruimte gezellig en intiem. Kenmerken:Hanglamp Kyomi heeft een hoogte van 49 cm en een diameter van 34 cm. De lamp is gemaakt van metaal in een brons kleur. We hebben nog meer lampen in dezelfde serie. Check hier de hele Kyomi serie.Lichtbron:1 grote fitting type E27 (deze wordt niet meegeleverd). Maximaal 40 watt. Voor het allermooiste effect adviseren wij een kooldraadlamp.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 89,95
Woonexpress
Hanglamp Kyomi Goud
Ontwerp:Op zoek naar een hanglamp met een strakke look? Deze mooie hanglamp Kyomi heeft een stijlvol ontwerp van bronskleurige strips, deze strips geven de lamp een moderne look maar zorgen ook voor een zeer sfeervolle verlichting. Hanglamp Kyomi maakt elke ruimte gezellig en intiem. Kenmerken:Hanglamp Kyomi heeft een hoogte van 57 cm en een diameter van 42 cm. De lamp is gemaakt van metaal in een brons kleur. We hebben nog meer lampen in dezelfde serie. Check hier de hele Kyomi serie.Lichtbron:1 grote fitting type E27 (deze wordt niet meegeleverd). Maximaal 40 watt. Voor het allermooiste effect adviseren wij een kooldraadlamp.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 129,00
Woonexpress
Hanglamp Kymora Goud
Ontwerp:Op zoek naar een hanglamp met een opvallende look? Deze mooie bollamp Kymora heeft een stijlvol ontwerp van bronskleurige draden, deze draden geven de lamp een moderne look maar zorgen ook voor een zeer sfeervolle verlichting. Hanglamp Kymora maakt elke ruimte gezellig en intiem. Goed om te weten:Hanglamp Kymora heeft een diameter van 40 cm en een hoogte van 39 cm. De lamp is gemaakt van metaal in een brons kleur. We hebben hanglamp Kymora verkrijgbaar in verschillende afmetingen. In de lamp gaat 1 grote fitting type E27 (deze wordt niet meegeleverd). Maximaal 40 watt.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,95
Woonexpress
Hanglamp Jenny Goud
Ontwerp:Deze prachtige hanglamp Jenny is een echte eyecather in je interieur. Hij is ovaal van vorm, van heel dik glas gemaakt en lekker groot, boven je eettafel valt hij zeker op. Door de prachtige gouden rookkleur kleur en het streeppatroon in het glas weet je dat je iets origineels in huis hebt gehaald. Een mooie lamp met een tijdloze uitstraling.Goed om te weten:Hanglamp Jenny heeft een diameter van 23 cm en een hoogte van 31,5 cm. In de lamp gaat een grote fitting type E27 (deze wordt niet meegeleverd) van maximaal 40 watt. We raden voor het allermooiste effect een kooldraadlamp aan. We hebben deze mooie lamp ook in een ander formaat en kleur verkrijgbaar, leuk om te combineren.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 119,00
Woonexpress
Hanglamp Jenny Grijs
Ontwerp:Deze prachtige hanglamp Jenny is een echte eyecather in je interieur. Hij is ovaal van vorm, van heel dik glas gemaakt en lekker groot, boven je eettafel valt hij zeker op. Door de prachtige grijs rookkleur kleur en het streeppatroon in het glas weet je dat je iets origineels in huis hebt gehaald. Een mooie lamp met een tijdloze uitstraling.Goed om te weten:Hanglamp Jenny heeft een diameter van 23 cm en een hoogte van 31,5 cm. In de lamp gaat een grote fitting type E27 (deze wordt niet meegeleverd) van maximaal 40 watt. We raden voor het allermooiste effect een kooldraadlamp aan. We hebben deze mooie lamp ook in een ander formaat en kleur verkrijgbaar, leuk om te combineren.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 119,00
Woonexpress
Hanglamp Jenny Goud
Ontwerp:Deze prachtige hanglamp Jenny is een echte eyecather in je interieur. Hij is ovaal van vorm, van heel dik glas gemaakt en lekker groot, boven je eettafel valt hij zeker op. Door de prachtige gouden rookkleur kleur en het streeppatroon in het glas weet je dat je iets origineels in huis hebt gehaald. Een mooie lamp met een tijdloze uitstraling.Goed om te weten:Hanglamp Jenny heeft een diameter van 32 cm en een hoogte van 48 cm. In de lamp gaat een grote fitting type E27 (deze wordt niet meegeleverd) van maximaal 40 watt. We raden voor het allermooiste effect een kooldraadlamp aan. We hebben deze mooie lamp ook in een ander formaat en kleur verkrijgbaar, leuk om te combineren.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 249,00
Woonexpress
Hanglamp Jenny Grijs
Ontwerp:Deze prachtige hanglamp Jenny is een echte eyecather in je interieur. Hij is ovaal van vorm, van heel dik glas gemaakt en lekker groot, boven je eettafel valt hij zeker op. Door de prachtige grijs rookkleur kleur en het streeppatroon in het glas weet je dat je iets origineels in huis hebt gehaald. Een mooie lamp met een tijdloze uitstraling.Goed om te weten:Hanglamp Jenny heeft een diameter van 32 cm en een hoogte van 48 cm. In de lamp gaat een grote fitting type E27 (deze wordt niet meegeleverd) van maximaal 40 watt. We raden voor het allermooiste effect een kooldraadlamp aan. We hebben deze mooie lamp ook in een ander formaat en kleur verkrijgbaar, leuk om te combineren.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 249,00
Woonexpress
Hanglamp Hakan Wit
Ontwerp:Deze bijzonder hanglamp Hakan is echt een toevoeging aan je interieur. De warme uitstraling van het katoenen materiaal is perfect in combinatie met het schijnsel van de lamp. De hanglamp bestaat uit gevlochten draden en dit zorgt voor decoratieve lichtpatronen op je muren. Het volledig geweven ontwerp zorgt dat de lamp een echte blikvanger is.Goed om te weten:Hanglamp Hakan is gemaakt van gevlochten katoen in een witte kleur. De lamp is 50 cm hoog en heeft een diameter van 50 cm. In de lamp gaat 1 grote fitting type E27 (deze wordt niet meegeleverd) van maximaal 60 watt. We hebben deze opvallende lamp ook in de kleur zwart verkrijgbaar.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 79,95
Woonexpress
Hanglamp Pendel Robin Rood
Ontwerp:Voor als je echt eens wat anders wilt in huis, kies dan voor deze hippe hanglamp PENDEL ROBIN met zijn knallende rode kleur. Deze verrassende lamp brengt kleur en levendigheid in huis. Het snoer is van strijkijzersnoer wat de lamp nog een extra boost geeft. Ook erg leuk om een kinderkamer mee te pimpen. Kenmerken:Deze pendellamp heeft een snoer van 100 cm lang en kan eventueel ingekort worden. Het kapje en de plafondrozet zijn allebei van siliconen gemaakt, dat maakt de lamp ook nog eens extra veilig voor kindervingertjes.Lichtbron:1 grote fitting type E27 (deze wordt niet meegeleverd). Maximaal 40 watt.Ook verkrijgbaar:Hanglamp PENDEL ROBIN is verkrijgbaar in verschillende knalkleuren.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 3,95
Woonexpress
Hanglamp Svana Zwart
- stijlvolle design hanglamp- 5 lichtbronnen zorgen voor heel veel licht- extra breed dus perfect voor boven een grote eettafelDeze stijlvolle hanglamp Svana is een aanwinst voor iedere huiskamer en woonkeuken. Deze bijzondere designlamp heeft maar liefst 5 lichtbronnen. Door het mooie strakke design is hanglamp Svana in meerdere interieurstijlen toe te passen. De lamp is heel lang dus perfect geschikt voor boven een grote eetkamertafel te gebruiken. Goed om te weten:Hanglamp Svana is 119 cm hoog en heeft een lengte van maar liefst 99 cm. De kap heeft een hoogte van 23 cm. De lamp is gemaakt van dik glas en zwart metaal. In de lamp gaan 5 grote fittingen type E27 (deze worden niet meegeleverd).
Rating: 0 (0 reviews)
€ 199,00
Woonexpress
Hanglamp Anya Goud
Ontwerp:Een echte blikvanger is deze prachtige exotische hanglamp Anya met een orientaalse uitstraling. De lamp heeft opvallende oosterse patronen in het metaal en kleine perforaties, dit geeft een zeer sfeervolle lichtinval. En de goud/brons kleur van het metaal geeft de lamp een zeer luxe afwerking. Deze mooie hanglamp is een echte blikvanger boven elke eettafel.Goed om te weten:De kap van hanglamp Anya heeft een hoogte van 63 cm en een diameter van 47 cm. De lamp is gemaakt van metaal. Het snoer heeft een totale lengte van 150 cm en deze kan naar wens worden ingekort. In de lamp gaat een grote fitting type E27 (deze wordt niet meegeleverd) van maximaal 40 watt.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 139,00
Woonexpress
Hanglamp Charly Blauw
Ontwerp:Deze prachtige vintage hanglamp Charly is een echte eyecather. Deze kokervormige lamp heeft een opvallend groot formaat en doordat je de lamp kunt kantelen kun je het licht precies richten waar jij wilt. De houder waar de lamp in hangt is gemaakt van hout maar heeft de look van leder. De lamp is tot in perfectie afgewerkt met kleine goudkleurige details. Een blikvanger voor in jouw huis.Goed om te weten:Het snoer van deze hanglamp heeft een lengte van 170 cm. De lamp is in hoogte verstelbaar. De donkerblauwe lampenkap heeft een diameter van 24 cm en een lengte van 53 cm. In de hanglamp gaan een grote fitting type E27 (deze wordt niet meegeleverd). Maximaal 25 watt.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 69,95
Woonexpress
Hanglamp Pendel Nuka Zwart
* afm: 12x120cm* zwart* metaal
Rating: 0 (0 reviews)
€ 14,95
Woonexpress
Hanglamp Carlton Zwart
Ontwerp:Bezig met het inrichten van je woonkamer? Hanglamp CARLTON is met zijn geometrische vorm een toevoeging voor ieder interieur. Door de diamantvormige metalen kap en de strakke lijnen ontstaat een uniek schaduweffect. Schitterend voor in de woonkamer, eetkamer of hal. Leuk detail, de binnenkant van de lamp heeft een koperkleur, dit geeft een mooie vintage look.Kenmerken:De lampenkap is gemaakt is van metaal in verschillende vormen. Deze metalen vormen zijn aan de buitenkant zwart van kleur en aan de binnenzijde koperkleurig. De lamp heeft een diameter van 31 cm. De hoogte van de lamp is 110 cm inclusief snoer. Je kunt de lamp op je eigen gewenste hoogte ophangen.Lichtbron:1 grote fitting type E27 (deze wordt niet meegeleverd). Maximaal 60 watt.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 79,95
Woonexpress
Hanglamp Priddy Zwart
Ontwerp:Deze prachtige vintage hanglamp PRIDDY is een echte eyecather. Door zijn lange afmeting van 97,5 cm is deze lamp extra geschikt voor boven een lange eettafel of een keukeneiland. De lampen zelf kun je in hoogte aanpassen voor jouw ideale hoogte. De binnenkant van de lampen zijn wit, dit zorgt voor sfeervol en functioneel licht. We hebben nog meer lampen van deze serie verkrijgbaar, zoek op PRIDDY.Goed om te weten:De snoeren van deze hanglampen hebben een lengte van 110 cm. De lampen zijn in hoogte verstelbaar. De zwarte lampenkappen hebben een diameter van 15,5 cm.Lichtbron:4 grote fittingen type E27 (deze worden niet meegeleverd). Maximaal 60 watt.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,95
Woonexpress
Hanglamp Tarbes Zwart
Ontwerp:Hanglamp Tarbes is een trendy hanglamp uitgevoerd in een stoere vintage stijl. De hippe lampenkappen hebben een prachtige diamant vorm en door de zwart stalen afwerking is dit een lamp die perfect past binnen het thema Scandinavisch wonen. Goed om te weten:De lamp heeft een hoogte van 110 cm, een breedte van 79 cm en de kapjes hebben een diameter van 17,5 cm. In de lamp passen 3 grote lichtbronnen (E27) van maximaal 60 watt per stuk.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 69,95
Woonexpress
Hanglamp Carmelia Wit
Ontwerp:Hanglamp CARMELIA heeft drie kappen met een uniek patroon. Door dit unieke patroon krijg je gefilterd licht wat een gezellige en fijne lichtbeleving geeft. Erg fraai boven een eettafel of eetbar. Door het tijdloze model en de witte kleur past deze lamp in elke interieurstijl.Kenmerken:Hanglamp CARMELIA zijn gemaakt van metaal. De lamp is 71 cm breed en de kapjes hebben een diameter van 11 cm. Het snoer heeft een lengte van 110 cm, waardoor de lamp op verschillende hoogtes te hangen is. De lamp is wit van kleur.Lichtbron:3 grote fittingen type E27 (deze worden niet meegeleverd). Maximaal 60 watt per stuk.Ook verkrijgbaar:Deze mooie lamp is ook verkrijgbaar als tafellamp. Ook leuk om deze samen te combineren in je interieur. Zoek op CARMELIA.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 69,95
Woonexpress
Hanglamp Draad Koper
Ontwerp:Deze prachtige en unieke hanglamp DRAAD is een kunstwerk onder de verlichting. Koper is helemaal de trend van nu dus met deze lamp maak jij een uitstekende en modieuze keuze. Mooi om deze lamp dubbel te presenteren boven je eettafel, om je slaapkamer mee op te pimpen of prachtig stijlvol voor in je entree. Kenmerken:Hanglamp DRAAD is gemaakt van staal en heeft een koperen finish. Je kunt zelf bepalen hoe hoog je de hanglamp hangt. De open kap heeft een hoogte van 37 cm en een diameter van 31 cm. De hanglamp is eventueel ook dimbaar.Lichtbron:1 grote fitting type E27 (deze wordt niet meegeleverd). Maximaal 60 watt. Gebruik een kooldraadlamp voor het mooiste effect.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 49,95
Woonexpress
Hanglamp Romao Grijs
Ontwerp:Deze moderne en energiezuinige hanglamp Romao is een aanwinst voor boven iedere eettafel. Met zijn strakke look en de stoffen kap is deze lamp een echte schoonheid onder de lampen. Deze energiezuinige lamp heeft een energiezuinige geïntegreerde LED module en geeft warm wit licht. Met zijn strakke belijningen past deze lamp prachtig in een modern of klassiek interieur. Bovenaan de lamp zitten 2 metalen geleiders, deze schuif je omhoog of omlaag en zo verstel je de lamp in hoogte. Kenmerken:De grijskleurige ronde kap heeft een diameter van 53 cm. De hoogte van de lamp is 110 cm en is gemakkelijk aan te passen. De lamp is dimbaar. In de lamp zit een vervangbare LED lamp met een wattage van 24. We hebben nog meer lampen van de serie Romao, leuk om te combineren!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 129,00
Woonexpress
Hanglamp Newtown Zwart
Ontwerp:Deze sfeervolle hanglamp Newtown brengt gezelligheid in jouw interieur. De drie hangende kappen hebben een vorm van een tulp en laten lekker veel licht door. Het zwarte metaal geeft de lampen daarnaast een stoere en industriele boost. Zo past deze mooie hanglamp in elke interieurstijl. Doordat de kappen alledrie op een andere hoogte hangen is deze lamp perfect voor boven een eettafel, voor in een hal of om in een trappengat te hangen. Goed om te weten:Hanglamp Newtown is gemaakt van metaal met een mat zwarte afwerking. De hoogte van de lamp is 110 cm en de diameter van de kappen zijn 38 cm. In de lamp passen 3 grote fitting type E27 (deze worden niet meegeleverd). Maximaal 60 watt per stuk. Er zijn nog meer lampen verkrijgbaar van serie Newtown, leuk om te combineren.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 109,00
Woonexpress
Hanglamp Pasteri Grijs
Ontwerp:Deze eigentijdse ovale hanglamp Pasteri is een aanwinst voor boven iedere eettafel. Met zijn strakke look en de grote stoffen kap is deze lamp een echte schoonheid onder de lampen. Door de stoffen kap wordt het licht mooi gefilterd en ontstaat er een gezellige huiselijke sfeer. Met hanglamp Pasteri voel je je extra thuis! Met zijn strakke belijningen past deze lamp prachtig in een modern of klassiek interieur. Kenmerken:De taupekleurige kap heeft lengte van 100 cm en een diepte van 22 cm. De hoogte van de lamp is 110 cm en is gemakkelijk aan te passen. De binnenkant van de kap is licht van kleur. In de lamp gaan 2 grote fittingen type E27 (niet meegeleverd). Maximaal 60 watt. Pasteri is er ook in een andere variant en in een andere kleur.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 99,95
Woonexpress
Hanglamp Pasteri Grijs
Ontwerp:Deze eigentijdse ronde hanglamp Pasteri is een aanwinst voor boven iedere eettafel. Met zijn strakke look en de stoffen kap is deze lamp een echte schoonheid onder de lampen. Door de stoffen kap wordt het licht mooi gefilterd en ontstaat er een gezellige huiselijke sfeer. Met hanglamp Pasteri voel je je extra thuis! Met zijn strakke belijningen past deze lamp prachtig in een modern of klassiek interieur. Kenmerken:De grijskleurige kap heeft een diameter van 53 cm. De hoogte van de lamp is 110 cm en is gemakkelijk aan te passen. De binnenkant van de kap is wit van kleur. In de lamp gaat 1 grote fitting type E27 (niet meegeleverd). Maximaal 60 watt. Pasteri is er ook in een andere variant en in een andere kleur.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 69,95
Woonexpress
Hanglampen 1 t/m 40 van 2421