Bartafels

Bartafel 130x90 Sliedrecht Naturel
- massief eiken tafelblad- geschikt voor 4 personen- onderhoudsvrij- deze bartafel kun je ook zelf samen stellenBartafel Sliedrecht geeft in elke ruimte een gezellige en warme sfeer. Deze robuuste tafel heeft een tijdloze uitstraling en gemaakt van de hoogste kwaliteit, een echte tafel voor het leven!De bartafel heeft een tafelblad van massief eikenhout met een voelbare houtstructuur. In het hout zie en voel je de natuurlijke belijningen en nerven van het hout. De prachtige zwart metalen X poten (8x8 cm) hebben een stoere uitstraling, erg mooi in combinatie met de warme kleur van het blad.Gebruik:Bartafel Sliedrecht is 130 cm lang en 90 cm breed. Deze tafel is geschikt voor 4 personen om aan te zitten, afhankelijk van de breedte van de krukken die je eraan schuift. De tafel is afgewerkt met een matte onderhoudsvrije lak, door deze lak wordt de natuurlijke uitstraling van het hout behouden. Deze tafel is onderhoudsvrij, een doekje erover en je bent klaar.Zelf samenstellen:Verliefd geworden op deze mooie bartafel Sliedrecht? Maar zou je toch net een kleiner of groter blad willen hebben? Of een andere poot? Geen probleem want je kunt zelf je ideale Sliedrecht bar of eettafel samenstellen! Met het Sliedrecht tafelconcept stel je in 4 eenvoudige stappen je ideale eettafel samen. En wil je meteen een bijpassende salontafel? Ook dat is mogelijk.Meer weten? Klik hier, kom naar één van onze winkels of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs om jouw ideale tafel samen te stellen!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 649,00
Woonexpress
Bartafel 140x70 Zwijndrecht Grijs
- rechthoekige bartafel met stoere uitstraling- geschikt voor 4 personen- ook verkrijgbaar in houtlookDeze prachtige bartafel ZWIJNDRECHT brengt een fijne sfeer in huis! Het smalle blad in betonlook en de elegante metalen poten geven de tafel een stoere uitstraling. Een prachtige tafel voor elke interieurstijl.Gebruik:Bartafel ZWIJNDRECHT is 140 cm lang, 70 cm breed en heeft een hoogte van 92 cm. Deze tafel is geschikt voor 4 personen om aan te zitten, afhankelijk van de breedte van de krukken die je eraan schuift. Deze bartafel heeft een elegant blad dat aan de buitenzijde iets smaller toeloopt, zodat de tafel optisch dun lijkt.Goed om te weten:Het tafelblad is van MDF met een 3D houtlook folielaag. Dit is niet van echt te onderscheiden en heeft een voelbare nerf. Het tafelblad heeft de kleur rustiek eiken, dit is een mooie warme kleur en gemengd door deze kleur zitten hele lichtkleurige nuances die zorgen voor een authentieke look. We hebben nog andere tafels van serie ZWIJNDRECHT verkrijgbaar.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 299,00
Woonexpress
Bartafel 140x70 Zwijndrecht Naturel
- rechthoekige bartafel met stoere uitstraling- geschikt voor 4 personen- ook verkrijgbaar in betonlookDeze prachtige bartafel ZWIJNDRECHT brengt een fijne sfeer in huis! Het smalle blad in houtlook en de elegante metalen poten geven de tafel een stoere uitstraling. Een prachtige tafel voor elke interieurstijl.Gebruik:Bartafel ZWIJNDRECHT is 140 cm lang, 70 cm breed en heeft een hoogte van 92 cm. Deze tafel is geschikt voor 4 personen om aan te zitten, afhankelijk van de breedte van de krukken die je eraan schuift. Deze bartafel heeft een elegant blad dat aan de buitenzijde iets smaller toeloopt, zodat de tafel optisch dun lijkt.Goed om te weten:Het tafelblad is van MDF met een 3D houtlook folielaag. Dit is niet van echt te onderscheiden en heeft een voelbare nerf. Het tafelblad heeft de kleur rustiek eiken, dit is een mooie warme kleur en gemengd door deze kleur zitten hele lichtkleurige nuances die zorgen voor een authentieke look. We hebben nog andere tafels van serie ZWIJNDRECHT verkrijgbaar.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 299,00
Woonexpress
Bartafel Velp Bruin
- robuuste vintage uitstraling- geschikt voor 4-6 personen- gemaakt van gerecycled teakhout- we hebben nog meer bijpassende artikelen verkrijgbaarDeze robuuste en zware bartafel Velp heeft een prachtige vintage uitstraling. Het stevige tafelblad is gemaakt van gerecycled teak hout. Dit prachtige ruwe en woeste hout heeft verschillende nerven, belijningen en kleurtinten. Elk patroon in het hout is uniek, waardoor geen enkele bartafel hetzelfde is. Het tafelblad is ingelegd in het metalen frame, waardoor deze het prachtige hout omlijst en dit een mooie strakke afwerking geeft. Goed om te weten:Bartafel Velp heeft een lengte van 160 cm, een breedte van 80 cm en een hoogte van 92 cm. Het metalen frame is zwart gelakt. Het teakhouten tafelblad is afgewerkt met een transparante wax. Door deze afwerking trekken er minder snel vloeistoffen in de tafel en kun je deze makkelijk schoon houden door regelmatig af te nemen met een vochtige doek. We hebben nog meer bijpassende meubelen van deze bijzondere serie Velp.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 799,00
Woonexpress
Bartafelpoot (set 2 Stuks) Sliedrecht Zwart
- trendy metalen X barpoot (set van 2)- 8x8 cm- zware kwaliteit- kies zelf je favoriete blad bij deze potenDeze prachtige zwarte metalen X poten hebben een stoere industriele uitstraling, erg mooi in combinatie met het warme hout van een Sliedrecht tafelblad. Deze poten hebben een afmeting van 8x8 cm en hebben een hoogte van 92 cm. Met deze mooie poten stel je je droom bartafel samen. We hebben deze poot ook in het wit verkrijgbaar.Zelf samenstellen:Deze mooie poten kun je combineren met de verschillende Sliedrecht tafelbladen. Zo stel je je perfecte bartafel samen. We hebben bladen in 3 verschillende soorten en 4 verschillende kleuren verkrijgbaar Klik hier om deze te bekijken. Je kunt ook naar één van onze winkels komen of direct een afspraak maken met één van onze adviseurs om jouw ideale bartafel samen te stellen!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 299,00
Woonexpress
Bartafel 130x90 Sliedrecht Wit
- massief eiken tafelblad- geschikt voor 4 personen- onderhoudsvrij- deze bartafel kun je ook zelf samen stellenBartafel Sliedrecht geeft in elke ruimte een gezellige en warme sfeer. Deze robuuste tafel heeft een tijdloze uitstraling en is gemaakt van de hoogste kwaliteit, een echte tafel voor het leven!De bartafel heeft een tafelblad van massief eikenhout met een voelbare houtstructuur. In het hout zie en voel je de natuurlijke belijningen en nerven van het hout. De prachtige wit metalen X poten (8x8 cm) geven een zachte uitstraling, erg mooi in combinatie met de warme kleur van het blad.Gebruik:Bartafel Sliedrecht is 130 cm lang en 90 cm breed. Deze tafel is geschikt voor 4 personen om aan te zitten, afhankelijk van de breedte van de krukken die je eraan schuift. De tafel is afgewerkt met een matte onderhoudsvrije lak, door deze lak wordt de natuurlijke uitstraling van het hout behouden. Deze tafel is onderhoudsvrij, een doekje erover en je bent klaar.Zelf samenstellen:Verliefd geworden op deze mooie bartafel Sliedrecht? Maar zou je toch net een kleiner of groter blad willen hebben? Of een andere poot? Geen probleem want je kunt zelf je ideale Sliedrecht bar of eettafel samenstellen! Met het Sliedrecht tafelconcept stel je in 4 eenvoudige stappen je ideale eettafel samen. En wil je meteen een bijpassende salontafel? Ook dat is mogelijk.Meer weten? Klik hier, kom naar één van onze winkels of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs om jouw ideale tafel samen te stellen!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 649,00
Woonexpress
Bartafel Roth
Dimensies: Breedte: 60cmHoogte: 104cmDiepte: 60cmDiameter voetensteun: 1,5cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere ars manufacti producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 149,99
Ars Manufacti
Bartafel Ettrick
Dimensies: Breedte: 120cmHoogte: 105cmDiepte: 60cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere loftscape producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 239,99
Loftscape
Bartafel Goa
Dimensies: Breedte: 110cmHoogte: 105cmDiepte: 70cmGeschikt voor 2-4 personen Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Wolf-Moebel producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 319,99
Wolf moebel
Bartafel Mesa
Dimensies: Breedte: 117 cmHoogte: 105 cmDiepte: 58 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Ars Natura producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 259,99
Ars Natura
Bartafel Fjord
Dimensies: Breedte: 78 cmHoogte: 103 cmDiepte: 78 cmGeschikt voor: 2 personen Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Maison Belfort producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 319,99
Maison Belfort
Bartafel Fjord
Dimensies: Breedte: 78 cmHoogte: 103 cmDiepte: 78 cmGeschikt voor: 2 personen Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Maison Belfort producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 319,99
Maison Belfort
Bartafel Pierre
Dimensies: Hoogte 106 cmBreedte 120 cmDiepte 60 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Fredriks producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 239,99
Fredriks
Bartafel Macapo
Dimensies: Breedte: 150cmHoogte: 207cmDiepte: 175cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Leco producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 249,99
Leco
Bartafel Manchester
Dimensies: Breedte: 120cmHoogte: 93cmDiepte: 75cmGeschikt voor: 4 - 6 personen(**) Max. draagkracht: 100 kg Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere ars manufacti producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 369,99
Ars Manufacti
Bartafel Leewood
Dimensies: Breedte: 108cmHoogte: 107cmDiepte: 45cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Ars Natura producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 249,99
Ars Natura
Bartafel Roth
Dimensies: Breedte: 60cmHoogte: 104cmDiepte: 60cmDiameter voetensteun: 1,5cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere ars manufacti producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 149,99
Ars Manufacti
Bartafel James
Dimensies: Breedte: 108cmHoogte: 107cmDiepte: 45cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Ars Natura producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 279,99
Ars Natura
Bartafel Sendai
Dimensies: Breedte: 70cmHoogte: 91cmDiepte: 70cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere ars manufacti producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 569,99
Ars Manufacti
Bartafel Edson I
Dimensies: Hoogte onderkant frame: 107 cmBreedte: 70 cmHoogte: 111 cmDiepte: 70 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Mayer Sitzmoebel producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 319,99
Mayer Sitzmoebel
Bartafel Macklin
Dimensies: Hoogte onderkant frame: 108 cmHoogte: 110 cmDiameter: 70 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Mayer Sitzmoebel producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 259,99
Mayer Sitzmoebel
Bartafel Hennes
Dimensies: Breedte: 70 cmHoogte: 110 cmDiepte: 70 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Gazzda producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 629,99
Gazzda
Bartafel Zacateca
Dimensies: Hoogte 109cmBreedte 111cmDiepte 65cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Ridgevalley producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 419,99
Ridgevalley
Bartafel Hennes
Dimensies: Breedte: 70 cmHoogte: 110 cmDiepte: 70 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Gazzda producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 629,99
Gazzda
Bartafel Bess
Dimensies: Hoogte onderkant frame: 103 cmBreedte: 80 cmHoogte: 105 cmDiepte: 80 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Tenzo producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 249,99
Tenzo
Bartafel Fjord
Dimensies: Breedte: 78 cmHoogte: 103 cmDiepte: 78 cmGeschikt voor: 4 personen Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Maison Belfort producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 349,99
Maison Belfort
Bartafel Hennes
Dimensies: Breedte: 70 cmHoogte: 110 cmDiepte: 70 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Gazzda producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 629,99
Gazzda
Bartafel Aranos
Dimensies: Breedte: 115 cmHoogte: 103 cmDiepte: 50 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere loftscape producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 109,99
Loftscape
Bartafel Aranos
Dimensies: Breedte: 115 cmHoogte: 103 cmDiepte: 50 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere loftscape producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 109,99
Loftscape
Bartafel Berrara
Dimensies: Hoogte onderkant frame: 96 cmBreedte: 117 cmHoogte: 105 cmDiepte: 58 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere ars manufacti producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 259,99
Ars Manufacti
Bartafel Hennes
Dimensies: Breedte: 70 cmHoogte: 110 cmDiepte: 70 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Gazzda producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 629,99
Gazzda
Bartafel Ava
Dimensies: Breedte: 120cmHoogte: 105cmDiepte: 60cmGeschikt voor: 2-4 personen Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere roomscape producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 249,99
Roomscape
Bartafel Boddam Ii
Dimensies: Breedte: 60 cmHoogte: 100 cmDiepte: 60 cmGeschikt voor: 2 personen Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Moerteens producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 109,99
Moerteens
Bartafel Edson I
Dimensies: Hoogte onderkant frame: 107 cmBreedte: 70 cmHoogte: 111 cmDiepte: 70 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Mayer Sitzmoebel producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 319,99
Mayer Sitzmoebel
Bartafel Borris
Dimensies: Hoogte onderkant frame: 101 cmBreedte: 127 cmHoogte: 105 cmDiepte: 58 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere ars manufacti producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 319,99
Ars Manufacti
Bartafel Andong
Dimensies: Diameter: 70 cmHoogte: 105 cmGeschikt voor: 2 personen Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Moerteens producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 249,99
Moerteens
Bartafel Lindholm
Dimensies: Hoogte onderkant frame: 99 cmHoogte: 101 cmDiameter: 60 cmGewicht: 12.5 kg Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Moerteens producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 159,99
Moerteens
Bartafel Tamati
Dimensies: Breedte: 120 cmHoogte: 95 cmDiepte: 75 cm Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere ars manufacti producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 259,99
Ars Manufacti
Bartafel Lindra
Dimensies: Afmetingen: 110x60cmHoogte onderkant frame: 103 cmBreedte: 110 cmHoogte: 105 cmDiepte: 60 cmGewicht: 12.1 kg Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Fredriks producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 109,99
Fredriks
Bartafel Pitts
Dimensies: Hoogte onderkant frame: 101 cmBreedte: 70 cmHoogte: 103 cmDiepte: 70 cmGewicht: 10 kg Kleur: Materiaal: . Verzending is gratis! Deze en vele andere Fredriks producten vind je bij Home24, de partner voor uw huis!
Rating: 0 (0 reviews)
€ 84,99
Fredriks
Bartafels 1 t/m 40 van 55