Kinderbedden

Boomhut 90x200 Wout Wit
Ontwerp:Dankzij boomhutbed WOUT vinden kinderen het juist plezierig om naar bed te gaan. Het bed is gemaakt van massief grenen en afgewerkt met een antiek white wash lak. Daardoor krijgt het bed een stoere uitstraling. Jouw kleintje slaapt heerlijk in deze boomhut op zijn of haar eigen slaapkamer. Slapen in een boomhut:Een leuk bed doet wonderen! Via het trapje klimmen ze zelf hun eigen boomhutbed in. Omdat er zoveel denkbeeldige ramen in de hut zitten, heeft het bed toch een open uitstraling. Zo kun je ook eenvoudig een kijkje nemen of je kind al in dromenland is. Wij adviseren voor dit bed matras DIEM 90x200 cm (nummer: 58380176) en rollattenbodem NIELS 90x200 cm (nummer 36660028).Onderhoud:Afnemen met een microvezeldoekje of licht vochtige doek is voldoende. Handig om te weten:Boomhutbed WOUT is 178 cm hoog, 142 cm breed en 221 cm diep. Dit bed is inclusief ladder en exclusief set van 2 berglades, matras en lattenbodem. De achterzijde van boomhut WOUT is open. Ook verkrijgbaar:Wil je extra spulletjes kwijt onder het bed plaats dan de set van 2 berglades WOUT onder het bed. Voor een complete look hebben we ook nog een bureau WOUT in dezelfde stijl.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 599,00
Woonexpress
Stapelbed 90x200 Tommy Zilver
- afmeting: 170x90x200 cm- inclusief bedbodem, ombouw en trapje- ook los te plaatsen als 2 losse bedden- zelfmontageOntwerp:Dit stabiele stapelbed TOMMY is met zijn frame van metaal in de kleur zilver een perfecte basis voor iedere kinder- of tienerkamer. Genoeg plaats voor je eigen kroost of als er een vriendje of vriendinnetje komt logeren. Dit strakke en moderne stapelbed heeft een mooie subtiele look en neemt weinig ruimte in. Het bovenste bed heeft een uitval beveiliging, zo heeft je kind een heerlijke en veilige nachtrust.Dit handige stapelbed heeft nog een extra pluspunt, de bedden kunnen ook los worden geplaatst. Ideaal dus als het stapelbed niet meer nodig is, dan heb je snel en eenvoudig 2 losse bedden.Goed om te weten:Stapelbed TOMMY is gemaakt van slijtvast metaal met een zilveren coating. Het bed wordt als bouwpakket geleverd en is eenvoudig te monteren. Dit stapelbed is exclusief matrassen en accessoires. We adviseren voor dit stapelbed matrassen DOMMEL. Let op: Het stapelbed is niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 249,00
Woonexpress
Halfhoogslaper 90x200 Maurits Naturel
- afmeting: 110x116-183x206 cm- bestaat uit: bedbodem en ombouw, uittrekbaar bureau, kastje en trap.- onderdeel van een complete kinderkamerOntwerp:Met halfhoogslaper MAURITS kun je alle kanten op: slapen, studeren en opbergen. Ideaal voor een kinder- of tienerkamer. Een halfhoogslaper is hoger dan een gewoon bed. Je moet dus met een trapje het bed in en er is extra opbergruimte onder bed. Deze halfhoogslaper is naturel van kleur en combineert eenvoudig met bestaande slaapkamerinterieurs. Indeling:Dit bed kan alleen opgebouwd worden zoals op de afbeelding. Onder het bed is dus nog extra opbergruimte in de vorm van een kastje met 2 deurtjes. Daarnaast plaats je het bureau op wieltjes. Dit kun je eenvoudig onder het bed vandaan schuiven als je wilt. Zowel het bureau, het kastje als de trap worden meegeleverd.Goed om te weten:Wij adviseren voor dit bed matras DOMMEL 90x200 cm. Deze hoogslaper is exclusief matras en accessoires. Wil je nog meer bijpassende meubelen van deze leuke serie? Zoek dan op MAURITS.
Rating: 0 (0 reviews)
€ 299,00
Woonexpress
Kinderbedden 1 t/m 3 van 3